/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +2
    Aynaları tek tek eve taşıdım. Baya yorulmuştum ve açlıktan bayılacaktım. günlerdir kimse doğru düzgün birşey yemiyordu. Bütün herşeyi bir kenara bırakıp herkes yemek yemeye başladı bende karnımı iyice doyurup bi sigara yakıp dağları izliyordum. Timur hoca gelip akşam o evde birşeyler yapacakmışız hoca 9 kişi dışında herkesi odaya kapattı yine dedi. sigarayı hızlıca çekip attım yere. Hadi gidelim o zaman dedim artık ne olacaksa olsun. Kafayı yiyordum. Allahtan başka kimseden korkmuyorum dedim içimden. Ayetel kürsiyi okuyup idris hocanın yanına gittim. Evde aynaları büyük odaya taşımış onları ayarlıyordu. o Esnada bir göz işaretiyle timur hocayı dışarı çağirdim. Biraz uzaklaştıktan sonra
    +Hocam ahmet binbaşıyı arayın sabah tam 7-8 gibi buraya gelmesini söyleyin. Muhtemelen biz sabah ezanına kadar burda kalacağiz başımıza ne iş gelcek bilmiyoruz belki hepimizi öldürecek bu adam en azından 7-8 gibi askerler gelsin güvenliğimiz için dedim. Düşündü tamam sen geç ben arayıp geliyorum dedi.
    Ben tekrar eve gittiğimde herkesi bir aynanın başına oturtmuştu. 2 ayna boştu birine sen birine timur hoca oturacak kesınlıkle ben söyleyene kadar kimse kalkmayacak dedi. Çantasından safran mürekkebi çıkartıp en baştan firdevs hocanın yanına gitti. Alnına bir göz çizdi ve elllerine bişey yazdı o arada Timur hoca geldi onada anlattı Timur hoca yanıma oturdu. Herkesin alnına safran mürekkebiyle gözler çizip avuç içlerine birşey yazıyordu. Aynı işlemi banada yaptı. Herkes aynasına baksın kimse kalkmasın kimse birbirine bakmasın dedi.. Biz orda o şekilde en az 2 saat oturduk o bu geçen sürede evin her odasına gidip kendi kendine birşeyle söylüyordu. Hepimiz korkudan bayılacaktık.
    ···
   tümünü göster