/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +8
    Biz burda olayı yaşamayanlar olarak işin ‘mantık’ kısmını, sen ise bizzat yaşayarak ‘duygu’ kısmını temsil ediyorsun bence. Bu iki kavram insanı insan yapan, diğerlerinden ayıran iki kavramdır. Tereddütsüzdür ki, insanı “güzel insan” yapan şey mantıktan ziyade duygularıdır. Entarimin ardından yaklaşık 50 dk geçti ama ben bu konuyu seninle beraber düşünmeye devam ettim çünkü ilgimi çekti, benimsedim.. Biraz daha senin pencerenden bakmaya çalışacağım.
    Hepimiz dünyaya bir kez geliyoruz. Sen de, ben de, kız arkadaşlarımız da... Ömrümüzden verdiğimiz yıllar geri gelmiyor, son pişmanlık fayda etmiyor. Hayatta bir duruşu, bir hayali vardır erkeğin. Evleneceği kişinin, çocuklarının, geleceğinin hayallerini kurar erkek. Belli ki senin evlenmek isteyeceğin hanım bakire olmalı. Benim de öyle kesinlikle. Böyle düşündüğümüz zaman bekareti ve karakteri birbirinden ayırmamak gerek. Neticede kız aradığın özelliklerden birine sahip değil. Yalnızca bir kere evleneceğiz şu dünyada. Değer birini bulmak lazım. Demek ki o kız değilmiş malesef aradığın kişi. Olsun, sağlık olsun. O kadınsız yaşamak, o düşüncelerle yaşamaktan daha kolay olacaksa senin için; desteklerim ayrılmanı.
    Kararının her zaman arkasındayım panpa, kendini en iyi sen tanırsın, bilirsin.
    Bu saatten sonra hemen ayrılır mısın, biraz daha sevgili olarak takılır mısın bilmiyorum orası tamamen senin ilişki anlayışına kalmış fakat şu kesin; kız hayallerini yıkmış, güvenini kırmış da olsa ona karşı çok sinirlenmemek lazım. Ayrılık bile olsa güzelinden olmalı.
    Ayrıca; ailene söyle bence panpa seni kendilerinden çok sevenler, senin sevdiğin kişiyi neden bıraktığın merakından çatlarlar. Sindire sindire söylemekte fayda var.
    Son olarak sama dubai, başına gelenler bana da ders oldu. Bu ibretlik olaydan herkes payına düşeni alıp yoluna devam etmeli. Sakın ola ki canını sıkma, sen çok daha iyilerine layıksın. Hayallerinden vazgeçme, ve hep mutlu ol. Allah yardımcın olsun dostum.
    ···
   tümünü göster