/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 226.
    0

    Sen şimdi kendini o elemanla kıyaslıyorsundur .



    Benim kıyamadığım, hayatımın en tepesine koyduğum kızı, birisi elinin kiri noktasına koymuş. Onunla kıyaslandığımda alemin enayisi benim galiba diyorsun ve bu senin ağırına gidiyor.
    Kendini kandırma bro. Yukarda yazdığım düşünceler ilk başta biz bütün erkeklerin kafasına girer, kalacağı süre de er kişinin zekasına kalmıştır.
    Bu durum senin kızla olan geleceğine bir etki edecek mi? Bunu düşün. Bu kız bunu söyemeseydi de esnektir bilmem ne gibi bir üç kağıtçılığa girseydi ruhun duyar mıydı, hayatın etkilenir miydi? Ve en önemli soru ben bu insanla ömür geçirebilir miyim? ( kişilik yapisi hayat görüşü... ) bu durum bir artisini daha ortaya cikarmiş kızın, dürüstlük. Senin yerinde olsam kafamı toplamam gerekiyordu, kusura bakma deyip özür dilerdim kızdan. O kadar anlattiğin gibi bir 10 numara kızsa bu bir ömrü çöpe atmaya değmez, barşmak gerekir. Geleceği 2 gram kan amk. Güzel bir ömür ihtimalini es geçmeye değer dersen sen bilirsin.

    Edit: başlık
    ···
    1. 1.
      0
      Reis kız beni kandırabilirdi, evet diktiredebilirdi. Ben ömür billah bilmezdim. Ama bunun muhakemesini inan içinde hep yapacaktı. Yıllar sonra belkide gelip diyecekti ki ben artık dayanamıyorum içim içimi yiyor ben zamanında zarımı diktirip seni kandırdım ve öyle evlendim diyecekti. Bakın bu işlerden kaçış yok. Az bi vicdanı imanı olan bir insan bu düşünceler ile ömür boyu yaşayamaz. illa ki bir yerde içindekini kusacaktır. Çünkü bu kişinin kendisini acayip rahatsız edecek bir durumdur. Hani binde bir denk gelir "ohhh deliler gibi gibiştim, zarımı da diktirdim kocayı da buldum." bunu anca huurlar yapar. Ama benim karşımda bir huur yok. Belki bu kız diktirmeyi çare olarak görecekti evet benimde ruhum duymayacaktı ama gelip bana gene de bunu evliliğimizin ilerleyen yıllarında gene söyleyecekti. Çünkü biliyorum bunu. E o zaman gene soğuyacaktık birbirimizden of varya neresinden tutarsan tut çıkmaz bir yol bu..
      ···
    2. 2.
      0
      Senin için soğumamış, ama ayrılmayı da vicdansızlık olarak görüyon. ilerde oh be iyi ki yanlış yapmamışım diyeceğin seçenek kızla barışmak. Yoksa ilerde kız oğlan kız ama çekilmez biriyle evlenirsen başını taşlara vurursun. Uyumluysanız, bundan iyi anne de olur hayat arkadaşı da olur diyorsan hemen barışmanın yollarıma bak. Tren kaçmadan. Kimse seni yadırgayamaz. Hayat senin hayatın. Millet bilmeyecek zaten. Sen mutlu yolu seç. ilerde pişman olma. Her zaman uyumlu bir eş bulunmuyo. Hatta çok çok zor.

      Amaaaaa, başka bir sebep varsa ayrılmak için, bu da denk geldi deyip kendini haklı çıkarmaya çalişiyorsan çok ayıp. Allah kat*ndan başka sebebin varsa dürüstçe onu söyle. Bu bekaret meselesini kullanıp da kul hakkına girme.
      ···
   tümünü göster