/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 276.
    +2
    Ulan kızın açısından düşünüyorum da bu kız samayı tanıyor muydu? Hayır? Öteki züt ile kesin artık gözüyle bakıyordu ve bir tak yedi. Sonradan böyle bir insan olmadığını düşünüp ayrıldı. Peki geçmişte yaptığın bir hatanın bedelini seneler sonra ödemek normal mi? Hayır. Onu ikna etmeye çalışan, neler neler söyleyen binin hiç mi suçu yok? Komple kız mı hatalı? Ne yapcak şimdi? Senden sonra tanıdığına gerçeği söyleyecek mi seninle yaşadığından ötürü? Bak biriyle bişi yaşamış bir daha yaşamamak için seni kendisinden uzak tutmuş, hatalarından ders çıkarıyor yani. Şimdi bir hata daha yaptı dürüst olarak. Bir dahakine onu da yapmayacak. Büyük saçmalıyorsun.
    ···
    1. 1.
      0
      Kız ile çocuk nişanlanma seviyesine gelmişler zaten reis. Bunları bana anlatmıştı biliyordum. Ben namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki bu kızla 1 senede el ele tutuşmak ve onu öpmek dışında hiç bir şey yaşamadım. Benden sonra beraber olduğu erkeğe misal "ben senden önce sama dubai ile beraberdim. onun elini tuttum ve sadece yanağımdan öptü kendisi." gönül rahatlığı ile diyebilir. Çünkü benim gönlüm ferah o konuda ustat.

      Yani yaşanmışlıkları insanoğlu hep aynı seviyede tutabilir mi bunu mu demek istiyorsun?
      Örneğin birinin el ele tutuşmasını sindirmek ile, birinin bir başkası ile cinsel yol ile beraber olmasını sindirmek aynı mıdır? Aynı kolaylıkta mıdır?
      ···
      1. 1.
        +1
        Gençlik zordur bro, herkes kolayca hata yapabilir. Bu hatalarından pişmanlık duyar sonradan. Benim var onlarca hatam ve şu an hiçbirini yapmıyorum. Geçmişteki ben ben değilim, gelecekteki ben de şu an ki ben değilim. Her an yaptığım hatalar ile bu hale geldim, yapacaklarımla daha da gelişeceğim. Çok saçma birşey şunu takman bile. Sana ne kadar değer vermiş, ilişkini değerli görmüş. Seni kocası gibi görmeden elini bile tutmamış bu sefer, tam işte tamam bu olmalı benim hayatımın sonuna kadar yanımda olması gereken insan ve beni tüm gerçeklerimle görmeli deyip itiraf etmiş sen de reddetmişsin. Seni kaybedeceğini bilse belki de bunu sana hiç söylemezdi, o huzursuzluğu seni kaybetme üzüntüsüne tercih edip ömür boyu saklardı. Bir erkeği kandırmak da acaip kolaydır. Cinsiyet değiştirip yapay vajinasına yapay zar taktırıp karşısındakine yedirip evlenenler var lan bu memlekette. Adam erkek erkek, zara mara koyim adam erkek. Sana istese bunu 100 kere yedirirdi ruhun duymazdı ömür boyu. Bugüne kadar bilmediğin birşey seni üzmediyse onu sevmeni engellemediyse bugünden sonra da bilme. Bir cümle için bunca şey yaşanmaz, yaşatılmaz.
        ···
   tümünü göster