/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 326.
    +2 -3
    Bak kral, müslümanlığımı sen sorgulayamazsın bu bir. ister 11 ay içerim ister 1 ay oruç tutarım. Bunun yargısına yaradan karar verir sen değil. Size burada kızın bakire olup olmadığını da yargılayın diye bir soru da sormadım. Sadece kendim ile ilgili olan problemlerimi yazdım.

    Belkide müslüman bile değilim? Bundan nasıl bu kadar emin oldun ki birden. Ramazanda her içmeyen müslüman mı oluyor? Neyse.

    Girdiğim entryleri farklı yorumlayıp değiştirip yazma. Ben kimseyi soymadım, soymakta istemedim. Kendini beni kandırıp kakalamak isteyen insanlar ile karşılaştım. Evet bu kız gibi doğruyu söyleyip evlenmek isteyen biri ilede karşılaştım. işte beni arafa düşüren bu. Onun ayrımını yapalım bi.
    Ben zina yapmadım dedim mi? Yani sen hırsızlık yapan ile, adam öldüren kişiyi aynı kefede mi yargılıyorsun? Bu da senin adaletin işte.

    Ben şükür zavallılık yaşayacak hiç bir duruma girmedim. Hala hayatım devam ediyor.

    Eminim ki canın öyle yanmış ki seninde, karşı karşıya oturup bişiler konuşsak bana deli gibi icini dökeceksin. O yüzden klavye arkasından insanları kendi yaşanmışlıklarını bastıracak şekilde yorumlama kral. Selametle kal.
    ···
   tümünü göster