/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +17
    Tuvalette yaklaşık yarım saat bekledim, ne yannan yicektim lan ben şimdi. Yakın arkadaşlarımdan birinin annesini düşünerek defalarca otuz bir çektiğim yetmiyormuş gibi bir de onu dikizlerken yakalanmıştım. Yarım saat sonunda ancak çıkabilmiştim. Utancımdan yemeğe bile gitmedim yanlarına. Geçtim odaların birine salak salak düşündüm. O an kainatı, evreni her şeyi sorguladım. Neden öyle düşüncelere daldım bilmiyorum ama gerek var mıydı bunlara? Ben milyarlarca canlıdan en üstün olanı insanoğlundan biriydim ve otuz bir çekip ferre izlemekten başka yaptığım bir şey yoktu. O an otuz birden soğudum ciddi manadan. Dünya üzerinde düşünebilen, sorgulayabilen tek canlı türüydüm ama gel görelimki çoğu hayvandan boş yaşıyordum. Ben bu şekilde düşünmeye devam ederken alttan seslendi yarak hazretleri:
    -Cinsellikte hayatın bir parçası, hatta belkide en büyük parçası. O yüzden bu düşünceleri gibtir et otuz bire devamke.
    Haklıydı lan. Yarak hazretleri yine haklıydı. Ve bir daha seslendi:
    -Lan aptal cbwer, bir çok kişinin hayalini süsleyen Selda maturesinin memelerini gördün amk. Senin büyük bi şehvetle otuz bir çekmen gerekmiyor mu şuan? Hadi yap şovunu ikimizde rahatlayalım.
    Büyük bir şehvetle çektim otuz birimi. Ve ilk kez otuz bir çektikten sonra pişmanlık duymadım. Gittim masaya, Selda abla sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyordu. Bir de sordu nerde kaldın diye. içimden "bre dıbınakodumun huursu az önce oğlunun en yakın arkadaşlarından biri senin memelerini gördü" desemde, dışa vurmadım bunu. O geceye kadar hiçbir şey olmamış gibi devam ettik, havuza girdik, yedik içtik eğlendik kısacası. Geceye doğru havuzda yüzerken Efe dondurma alıcam bahanesiyle çıktı havuzdan. Ben de havuzun önünde oturuyordum. Selda abla yaklaştı yanıma. "Gel cbwer senle konuşalım az" dedi. O an sıçtığımı hissettim. Nabzım aşırı hızlıydı. Kalbim daha da hızlı. Bildiğin sıçmıştım ve muhtemelen konuşmada da sıvayacaktım. Gittim yanına:
    -Efendim Selda abla?
    -Bu sabah olanlarla ilgili konuşmak istiyorum...

    Rezlemeyen ve şukulamayanın çükü kopsun binler. Hadi selametle...
    ···
   tümünü göster