/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +6 -1
    Part 26

    Bismillah... Vallahi sürekli giriş yaptığım kapı yerinde yok, onun yerine kızıl sarmaşıklar, kokuşmuş kurbağa ölüleri vardı.O kadar büyük bir çığlık atmıştım ki.Gördüğüm halüsilasyonun etkisinden uyanmıştım.

    Kendime geldiğimde kaya tuzu baş ucumdaydı. Hızlıca ve temkinli şekilde evi çevreleyip olabildiğince hızlı şekilde kendimi eve atmıştım.Eve girdiğimde hoca namaz kılıyordu.
    Selam verip, duasını tamamlayıp yanıma oturdu.Ve bana:
    -Merak etme evlat. Allah her derde bir deva verir. Sana devayı veren Allah olacaktır. Ben sana sadece Allah'ın izniyle yardımcı olacağım.Ve inşallah bu durumu atlatacaksın.Al,testisi su doldurdum hemen abdestini alıp namazını kıl evlat.

    Hemen abdestimi alıp namazımı kılmıştım.Dua kısmında bu dertten kurtulmayı en içten arzularımla Allah'tan dilemiştim. Artık mutluluğu istiyordum. Duamı da tamamladıktan sonra saate baktığımda 7'yi gösteriyordu. Yatsı ezanına yarım saat kadar kalmıştı...

    Ve yatsı ezanı okunmaya başladığında hoca birden ayağa kalkıp ve ellerini semaya açıp Fatiha Suresini sesli şekilde okumaya başlamıştı. Sonra, tekrar yere oturup fısıldama şeklinde dualar okuyup valizini ikimizin arasına hiza olacak şekilde koymuştu.Ve hoca :
    -Evlat, kapıyı kitle ve ışıkları kapat;başlıyoruz.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerve
      ···
    2. 2.
      0
      Rezervullah
      ···
    3. 3.
      0
      Rezzerss
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster