1. 101.
    +1
    Hocam öncelikle sizin gibi güzel bir arkadaşı tıpkı Metin 2 gibi bitik bir sözlük olan inci de görmek gerçekten hoş bir durum. Soru soran insanlara verdiğiniz kibar ve naif yanıtlara bakarakten gerçekten karakter sahibi kaliteli bir insansınız. Metin 2 hakkında anlatacak söylenecek bir dünya şey var hatta lafı uzatsak roman kitap çıkar. Velhasıl zamanında çıkmış en kaliteli oyunlardan biri hatta şimdi de oldları duygulandıran eski ve tozlu bir oyun. Abim bu oyunun bağımlısıydı köyde yaşıyoruz biz ve toplamda 8 kişi oynayan da vardı büyüklü küçüklü kaos serverinde oynardık. Abimin bir çarı vardı çok iyi hatırlıyorum 1997HAKAN dı ismi 67 level oldu kasıla kasıla hatta para falan da yatırdılar oyuna bazen ben bu çara girer görev yapardım bir gün yine görev yapmak için çara girdim hesabınız engellendi dedi, evden kaçtım sonra abimin haberi olunca çok kötü oldu dövmedi beni ama benim yüzümden banlandığını iddia etmişti...

    O zamanlar geçen zaman bile çok kaliteliydi be üstad düşünüyorum bazen de ekonomi iyiysi Suriyeliler yoktu dert yok tasa yok sadece toz pembe bir çocukluk geçti kaliteli zaman geçti hatta abim bu oyun yüzünden endüstri meslek lisesine gitti kazanamadı çünkü sınavı, Allah\'tan şimdi astsubay oldu da zararı telafi etti.
    Benim de Vilusa da bir çarım vardı 01general di adı hatta çok sevdiğim bir kankam bile vardı nicki \"sensizpap\" tı kız dı bu kişi gerçek adı Dilara Rüzgar çok iyi hatırlıyorum okçu bir ninjaydı 32 leveldi elinde +9 gby vardı (geyik boynuzu yay) o zamanlar Facebook hesabını almıştım çok güzel bir kızdı liseye gidiyordu Facebook profil fotoğrafı adeta gözümün önünde hiç unutmam şimdi çoluk çocuğa karışmıştır eminim allah bahtını açık etsin sene 2010 ya da 11 olması lazım bunu da neden anlattıysam bilmiyorum af buyur

    Üstad şimdi benim de merak ettiğim bir konu var şimdi gerçekten yetkili bir kişi yani banlı çarı açabilecek kadar yetkili birisi şu an 2011 de banlanmış çarı açabilir mi açılsa bile içindeki itemler durur mu? Sadece soruyorum merak ettim bu mümkün mü yani

    Şimdiye kadar verdiğin ve vereceğin bütün değerli yanıtların için size gönülden teşekkürlerimi borç bilirim. Saygılar sevgiler efendim.
    ···
    1. 1.
      +1
      Öncelikle güzel sözlerin için ben teşekkür ederim dostum, yazdığın şeyler gerçekten çok özel ve güzel şeyler. Hepimiz aslında aynı şeyleri yaşadık bu oyunda, kimimiz abisi/kardeşi ile kader birliği yaptı kimimiz mahalleden/okuldan arkadaşıyla. Ben de aynı şekilde mahalleden bir arkadaşımla ortak oynuyordum, oyun ilk çıktığı zamanlarda, gündüzleri o kasıyordu geceleri ben, gerçekten çok özlediğim güzel günlerdi..

      Ülke konusunda da kesinlikle haklısın şu an kendi açımdan baktığım zaman ülke öyle bir hale geldi ki hiç kimse mutlu değil ve tam aksine ülkenin üzerinde kasvetli, hiç geçmeyecekmiş gibi duran bir hava var. sanki bir daha asla hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve bir daha asla 2007-2010 arasındaki mutlu dönemlerimize dönemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Buraya daha çok şey yazmak isterim ama bu mevsimde bile soğuktur silivri..

      Soruna gelecek olursam, benim zamanımdayken Game Adminler hesap engelini kaldırabiliyordu ve karakterin ne zaman engellendiğinin hiç bir önemi olmadan olduğu gibi geri açılıyordu. Ama tabii ki eski tarihli kapanmış bir hesabın açıldığına hiç şahit olmadım, tabii ki lafın gelişi konuştuğumuz için sorunun cevabı en azından benim görev yaptığım dönem için evet açılabilirdi ve içindeki itemler olduğu gibi dururdu. Ama şimdi için galiba oyun çok değişmiş birleşmeler, eski hesapların silinmesi gibi durumlar olmuş. Şu an da bütün eski hesapların silindiğini biliyorum artık teknik olarak mümkün değil diyebilirim.

      Güzel sorun ve iyi dileklerin için ben teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım dostum.
      ···
   tümünü göster