/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    -2
    Onun yerine herhangi bir dövüş sporuna yazıl onun üzerinde uzmanlaşmaya çalış. Hem kendini doğru düzgün korumayı öğrenirsin, özgüvenin artar hem de dövüştükçe illaki sportif bi vücuda sahip olacaksın ve emin ol o ağırlık kaldıran bebelerden daha kalıcı bi vücudun olur. @7ye aldanma o malın teki amk

    Akabinde denize yakın veya ormanlık yerlerde yürüyüş yap. Bacaklar için bigiblet al sür. Yani demem o ki bi odaya kapanıp hamal gibi kaldır indir yapacağına aktif reelde kullanabileceğin tarzda bir şeylerle uğraş. Ki üstte arkadaş belirtmiş spor salonlari baya pahali diye. Paran bosa gidecek.
    ···
    1. 1.
      +2
      Çoğu dövüş sporcusunun yarram gibi vücudu vardır dövüşmek farklı vücut farklıdır pnp.
      ···
      1. 1.
        0
        sen kaybedersin pmp ne yapıyorsan yap
        ···
    2. 2.
      0
      Oğlum nasıl bir gavatsın ki benim yazdığımın aynısı yazıp da bana karşı o malı dinleme diyorsun? gibtir git uzak dur lan benim entrylerimden.
      ···
      1. 1.
        0
        Pampa dalga mı geçiyorsun amk? Ben @7ye laf attım aksine seni savundum amg niye böyle sinirlendin anlamadım. Entrymi düzgün oku seni savundum ben aq. Sen @9sun. benim laf attığım kişi @7.
        ···
      2. 2.
        0
        O zaman kusura bakma panpa. Bu aralar sinirliyim anlık patlıyorum böyle.
        ···
    3. 3.
      0
      Öyle diyonda ppde kaslı adam var ne olacak o
      ···
      1. 1.
        0
        Ppdeki benim. Şınav, mekik, barfiks, bigiblet, yürüyüş-koşu ayrıca 6 yıldır da kick taksla uğraşıyorum. Son 2 yıldır da uzakdoğu dövüş sanatlarına merak saldım. Ağırlık kaldırmak istesem gider inşaatta hamallık yaparım en azından evime alın terimle ekmek zütürürüm. Çok şükür popüler kültüre köle olmadık.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster