/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +3
    Günler o kadar hızlı geçiyormuş ki, yani şu an anlıyor insan göz açıp kapatıncaya kadar kaç yıl geçmiş. Bir akşam buluştuk yine Taksim'e gittik. Bu tutturdu canlı müziğe gidelim diye bastık gittik canlı müziğe. Nevizade de The Bite var bilenler bilir. Oturduk birer tane bira söyledik. Tabi Merve normalde alkol, sigara kullanmayordu. Ama sevgiliyiz ya işte, ben içiyorum diye özeniyordu. Biralar geldi içiyoruz müziğe eşlik ediyoruz öpüşüyoruz küçük küçük, bu baktım masayı çekip Instagram'da hikaye attı. Dedim bak atma ablaların görecek şimdi bi dünya tantana yapacaklar. Birşey olmaz diyip duruyo baktım, sen bilirsin demekle yetinebildim. 10dk bile geçmedi aradan baktım ablası arıyo bunu. Telaşlı telaşlı çıktı kapıya konuşuyo ağlıyo. Gittim yanına telefonu kapattılar.
    E ben sana dedim ama bebeğim belliydi böyle olacağı falan diyorum. Baktım ablası bana Instagram'da yazdı mesaj aynen şu " Merve yarım saat içersinde evde olmazsa oraya gelir o mekanı başınıza yıkarım sizin". Ulan alt tarafı oturduk iki bira içtik. Neyse ben de cevap verdim

    +Merve benim yanımda neden bu kadar telaş yaptınız ki?
    -sen kimsin lan senin yanında olsa nolcakmış?

    Ben burdan sonra ablasına cevap vermedim. Merveyi de tembihledim, ablana söyle ilerde bu iş ciddiye biner, tanışmak zorunda kalırız, asla tanışmak istemiyorum ablanla dedim. Çıktık mekandan içtiğimiz iki bira da kursağımızda kaldı. Eve bıraktım ben de geçtim eve ama canım acayip sıkılmıştı. Sonra tabi evde bunlar baya kavga ediyolar, ablası baya üstüne gidiyo. Çok zor sakinleştirmiştim merveyi.
    ···
   tümünü göster