/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +30 -2
    Şu anda Bingöl-Ankara Otobüs ün'den Naklen Anlatıyorum...

    Öncelikle size kendimden bahsedeyim: 23 yaşında, ela gözlü, hafif sarışın, gözü pek bir delikanlıyımdır, Mesleğim Mekanik Bakım Onarım Ustası, Mezuniyetim Cnc Torna Talaşlı imalatı'dır.

    Çocukluğum ise Sizinki'nin tam aksine oyun parkları ve arkadaşlarım'dan uzak soğuk pgibiyatri kliniklerin'de yüksek dozaj iğne ve hapların ardında geçti. Koydukları Tanım ise: Depersonalizasyon, Derealizasyon, Hallüsinasyon, Katatoni, Obsesyon ve sayamayacağım bir çok tanı.

    Olay Çocuk iken Gördüğüm varlıklar yüzünden nüks etti,
    küçük bir çocuk iken Ankara'nın Y***e, G***l Y**a'da gece kondu da ikamet ederken, sabahları tekrarlayan şekillerde kendimi evden çok uzaklarda bulmalarım ile başladı,

    O zamanlar bu benim açımdan bu kurtulunması gereken ve gördüklerimi hiç orada yokmuş gibi davranılması gereken bir lanet iken, şu anda bu bana bahşedilmiş bir yetenek diyorum.

    Sevgili Okurum Beni Yeteri Kadar Tanıdın, Yüksek Müsaden ile Anlatıyorum.

    Sene 2018, Mart ayı istanbul'da hali hazırda bulunan C*n**z K*l*n K**y*n H**k**ı M*t*o H*t*ı A*i O***k***ı'na işe giriş belgelerine imza atmak için memleketim olan Ankara'dan yola çıkmadan önce başladı
    ···
   tümünü göster