/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Yazdıkça fark ediyorum, girişi bu kadar uzun tutmamın sebebi belki de kendimle yüzleşme korkumdan dolayıdır..
    Günümüzde sözlüğün eski kültürü ve uzun hikayeleri epey azalmış olsa da sözlüğün ruhuna yaraşır bir yazı yazmak hedefim.
    7 yıldır bu sözlükte olan bir dostunuz, kardeşiniz olarak biliyorum ki inci Sözlük her ne kadar yapısı gereği kafa dağıtmak için uğradığımız, güldüğümüz, dertleştiğimiz, tavsiye aldığımız, birbirimizle dalga geçtiğimiz bir kaçış odası olsa da yine biliyorum ki burası toplumun gerçek bir özeti; iyisiyle kötüsüyle toplumun her seviyesinden her türlü insan var ve herkes anonim olmanın verdiği güvenle gerçek benliğini sergiliyor.
    Biraz içimi dökeceğim, bu durumda olan biri için okuması huzur veren, sürükleyici ve belki eğitici bir terapi tadında olmasını dilerim bu yazının.
    En başta uyarayım uzun bir yazı olacak gibi hissediyorum, kendimi tekrara düşersem şimdiden özür dilerim, okuyanı yorabilirim, uzatma artık diyebilir okuyan, ama yazma ihtiyacı duyuyorum. Aylardır kimseye içini açamamış biri olarak fazla dolmuş olabilirim. Dürüst olmak gerekirse bu yazıyı kendimi daha iyi anlamak için yani kendim için yazıyorum o yüzden hiçbir detayı atlamayacağım. Yok okuyucuyu yorar, yok kısa ve net yazayım kaygısı gütmeden yazıyorum. iyi okumalar tekrardan.
    ···
   tümünü göster