/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +5
    Öncelikle hikaye benim değildir gerçekliği ile ilgilide bilgim yoktur. Tamamlanmamış olan hikayeleri düzenleyip(biraz değiştirerek) tamamlamaya çalışmak gibi bir fikir geçti aklımdan.

    Eskiden bu tarz hikayeler için kaydolmuştum bende sözlüğe sonra silik yiyip bu hesabı açtım ve sarmamaya başladı. Bugün can sıkıntısından tekrar girdim ve okunacak fazla bir şey yoktu. Sizlere de bana da zaman geçirtmesi açısından böyle bir şey yapmaya karar verdim.

    Bu hikayenin gidişine göre önereceğiniz hikayeler varsa onlara da el atacağım. Lafı uzatmadan ilk hikayemiz olan (bkz: türkiyenin esrarengiz mafyaları) ile başlıyorum. Hikayedeki olaylar 2013’te geçmektedir. Abimiz ismini paylaşmamış bu yüzden adını Ahmet yaptım.

    Evet beyler olay şöyle başladı:
    Üniversiteden yeni bir kız düşürdüm, takılıyoruz falan kız eski huurlardan ama şimdi namuslu düzenli manita arıyor. Benim amacımda buna bir an önce çakmak.

    Bir akşam bana, Sıkıldım bu akşam bir şeyler mi yapsak acaba dedi.
    Tamam ben bir şeyler planlıyorum o zaman dedim.
    Akşam oldu aldım bunu arada sırada gittiğim, pek işlek olmayan, gençlerden çok dayıların takıldığı, bir nevi meyhane gibi bir türkü bara getirdim. Tabi garsonlarla haşır neşiriz falan çoğunu tanıyorum. Mekân, arada sırada gördüğüm bir adam dışında, bomboştu.

    O da köşede ağır ağır yudumlanırken düşünceli gözlerle önüne bakıyordu.
    Ben kızla bunun yanındaki masaya oturdum. Daha önceden de beraber içmişliğimiz vardı ikimizde iyi içiciydik. Birer ikişer derken 50’liği bitirmiştik. Ben kızı etkilemek için türkü söyleyeyim dedim. Sesim biraz yanıktır köyde sığır otlatırken söylerdim, çok iyi olmasam da sazda çalarım. Kısa bir türkü patlattım, kız etkilendi, biraz da sarhoş gibiydi. Aha dedim ben bu gece çakarım buna.

    Hemen yakınımda olan Mustafa abiye elimle hesap işareti yaptım. Tam bana yaklaşırken köşedeki o esrarengiz adam çağırdı Mustafa abiyi. Eliyle bir dakikaya geliyorum dercesine bir işaret yaptı. Adamın yanına bir gidişi var köpek gibi 30 saniye sonra falan yanıma geldi.
    Kardeşim sizin hesabı Ali dayı halletti dedi.

    Bende seviniyorum para cebimde kalacak diye ama bir yandan da tırstım. Neden bu adam bana, daha hiç tanımadığı birine, böyle kıyak geçiyor diye. Yanına gidip Sağol dayı ama gerek yoktu demek istedim. En kötü teşekkürümü etmiş olacaktım.

    Rezlerinizi alırsanız devdıbını sallayayım. Orjinal başlığada bakabilirsiniz ama hikaye yarıda kesiliyor, spoiler almak istemiyorsanız burdan devamke
    ···
   tümünü göster