/i/Tespit

  1. 1.
    -2
    Kimse kusura bakmasın. yannan gibi konularda yannan gibi konuşan bir milletiz. Kendisine bedavaya verilmiş olan beynini bile kullanmaktan aciz huur çocuklarının propagandaları ile uğraşmaktan bu ülke bir adım öteye gidemiyor.

    Bkz:
    1- Atatürk müslüman değil!!11
    2- Alkoliğin tekiydi
    3- Hocaları astı
    4- Dilimizi değiştirdi, onun yüzünden tarihimizi öğrenemiyoruz
    cart curt...

    E be huurnun fırlattığı, birincisi; isterse agnostik olsun. Adamın dinini sorgulamak veya yargılamak sana mı kaldı? Elin adamları gavur da ne oluyor? Dünyayı parmağında oynatıyorlar. Senin ekonomisiyle, teknolojisiyle vs imrendiğin ülkeler de müslüman değil. Sen ve liderin şu an müslümansınız da ne s2me yarıyorsunuz?

    ikincisi; Allah mısın da bunu yargılıyorsun? ya da içtiği içkinin günahı sana mı yazıldı? Bunu söyleyen de sanki beş vakit namazında niyazında.. Pembe bir amcık görse yönünü şaşıracak su katılmamış oçlarının önde gidenleri bizzat bunlar.

    Üçüncüsü; Skmişim o hocaları. Herkes o hocaların öldürülmesinden bahsediyor ama bugüne kadar hiç kimse o hocalar hakkında \\\"şöyle efendilerdi, böyle alimlerdi\\\" falan diye de bir ithamda bulunmadı. Yakın tarihte de fetö binini hoca hoca diye başımıza çıkardınız, sonra gördünüz ananızın dıbını.

    Dördüncüsü; Değiştirilen dilimizle sövüyorum bak sana; anayın ölüsünü gibim mantıksız huur evladı seni. Sizin bu mantıkla konuşacak olursak Karanlık dönem türkçesi konuşmamız gerekiyordu o zaman amk?(yakutça, çuvaşça vs. karışımı) Osmanlıcaya, Türkçeye gelene kadar kaç tane dil değiştirdi bu millet. Niye kimse uygurları, göktürkleri,kıpçakları suçlamıyor da sadece atatürke yükleniyor? işte bu huur cocukluğunun, beyinsizliğin, kahpeliğin ete kemiğe bürünmüş halidir. Avradını gibtiğimin dölleri, geri kafalı yobaz huur evlatları.
    ···
   tümünü göster