/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +4 -2
    (bkz: 31 çekmenin uyuşturucu bağımlığından bir farkı yok)
    31 zaten yapılmaması gereken bir aktivite, hele ferre izlemek vb bünyeye anormal zararlı. ulan gibik beynimiz ekrandan gördüğümüzle gerçek arasındaki farkı anlamıyor, aç limon veya yemek videolarını bak ağzın sulanıyor mu? sulanır.
    sen 2 tuşla o karıları önüne dizersen kendi gelişimini engellemiş olursun.
    çekmeyerek vücudu gelişime açık tutman güzel, spor yapıp kitap vb okuyup bir alana yönelirsen yani bir amaç bulursan çok iyi olur. karı kız ise kendiliğinden gelir zaten bak gör onu amaç olarak koyma. lisede bile 3-4 kız çıkma teklif etmişti aq, ünide de ilk haftadan bir karıyla takılmaya başlamış biriyim. erkeklerle pek anlaşamıyorum çoğu kişi textte falan beni çok artist olarak buluyor da belki bu sebeplerdendir. karılar seviyor beni aga gerisi pek gibimde değil tinder bumble falan istesem 3-4 günde farklı gibecek kadın bulabilen birisiyim. dişlerim beyaz(operasyon var), vücudum yapılı, saçlarımda da operasyon var. konuşmasını ve giyinmesini de biliyorum dateye zütürüp çakabiliyorum. bu gib kırıklarını dinleme amk. lan ben belki mükemmeliyetçiyim ama sesim olgunlaşsın diye diksiyon derslerine bile gittim.
    Özetle düzenli spor çok önemli burada da amaç vücudun optimal hormon dengesini korumasını sağlamak yani öyle hulk gibi olayım değil sağlık için spor.
    25 yaşına kadar beynin gelişmeye devam eder. Alkol, ot vb minimal kullanırsan ileride çok daha rahat edersin.
    Soruna gelirsek azgınlığının sebebini düşün, beynin neden 31 çekmeni istiyor. dopamin ekgibliğinden mi sürekli bunu düşünüp tetiklemeden mi vs. üreme isteğinden mi vs. sonra 31 çekmenin sana getireceği zarlarları ve gerilemeyi kendine iyice kabullendirmen lazım. 31 çektikçe bunlara daha da ulaşamayacağını anladığında zaten çekme isteği yerini fethetme isteğini alacak. no fapçıların en büyük hatası ne yaptığını bilmeden bir anda 31 çekmeyi bırakıp kendilerine işkence yapmaları. böyle değil önce kendini ikna etmen lazım. aç konuyla alakalı akademik makaleler vb oku.
    ···
    1. 1.
      +1
      Bu adamı dinleyin amina koyim 1.nesil adam verdim şukunu kanka. Spor salonu şart mı kanka sence
      ···
      1. 1.
        0
        Evet salon şart, tek yapmak sağlam irade ister başlarda çok zor
        ···
    2. 2.
      +1
      Abi başlık açsan trend olurdu kuranıma dikkate alındı
      ···
    3. 3.
      0
      Akademik makaleler vb oku dan sonrasını okumadım.
      ···
    4. 4.
      0
      31 çekmenin bir zararını söylesene oruspu çocuğu? Örneğin haftada 1 çekmenin ne zararı var söyle bi?
      ···
      1. 1.
        0
        Sen çekmeye devam et kardeşim ananı 31 çekmeyenlet gibmiş herhalde
        ···
      2. 2.
        0
        Asıl senin ananı 31 çekenler gibmiş herhalde amkmun muallaksi, bulmuşsunuz bir laf 31 zararlıdır diye, açıklamasını da yapamıyorsunuz.
        ···
      3. 3.
        0
        kardeşim bak bkz verdim başlıkta da anlattım. sen bunları en az 3 kez oku beynin sünger olmuş. ama lütfen sonrasında 31 çekmeye devam et hatta sen her gün çek
        ···
      4. 4.
        +1
        Ulan adam birinci nesil oç. Üsluba bak. Geç ulan elini öpeceksin bu adamın.
        ···
      5. 5.
        0
        Gitsin torununa öptürsün amkmun fosili
        ···
      6. diğerleri 3
    5. diğerleri 2
   tümünü göster