/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 9351.
    +5
    Panpam çok zor zamanlarımda seninle baya bi muhabbetimiz de olduğu için diyorum bunu. Gerçekten sena seni hak etmiyor hem de zerre kadar. Bırak insanca davranmayı şu saatten sonra konuşmak bile en büyük hatadır. Çok kral bi insansın ondan dolayı da senayı hala düşünüp kendine saygısızlık etmeni ben yediremiyorum şahsen. Bu arada gerçekten yüzde yüz doğru olan şeylerden birisi de mutlu bir ilişki istiyorsanız kesinlikle kıza karşı duygusuz olmanız lazım. Duygusuzdan kastım eğer bir derdiniz üzüntünüz varsa asla yansıtmamak lazım kıza. Derdinizi agalarınıza dökün buraya dökün dağa taşa toprağa dökün ama asla bir kadına zerre kadar yansıtmayın. inanın ki hem ilişki açısından hem de kafa rahatlığı açısından mükemmel bir noktaya varırsınız. Gerek yok abi kadınların üzüntümüzü bilmesine. Zerre kadar da giblerinde değil aslına bakıldığında işin. Sadece zayıf biri olarak görüp friendzone veyahut da başka pozisyonlara getiriyorlar. Günümüzde o kadar zütü kalkık durumda ki kadınların en ufak bir düştüğünüzde bir tekmeyi de onlar vurmak için pusuda yatıyorlar. O yüzden düşseniz bile kadına göstermeyin oturun agalarınızla için sövün sayın ama asla zayıf noktanızı kadınlara göstermeyin agalar. Biz erkeklerin duyguları gerçekten kimsenin umrunda değil. Atatürk'ten bahsederken bile insanlar onun başarılarını konuşurlar ne kadar yorulduğunu üzüldüğünü strese girdiğini konuşmazlar ki Atatürk bizim için kendi hayatını gençliğini yakacak kadar yüce bir insanken yine de kimse neden gençliğini yaktı diye sormaz kolay kolay. O yüzden panpalarım dik durun şu amlılara da fırsat vermeyin düştüğünüzde tekme vurmaları için. Ebeniz zütten de gibilse oturup iyiyim diyeceksiniz onlara eğer kötüyüm derseniz bi tur da ben gibeyim derler kısaca.
    ···
    1. 1.
      +3
      her dediğine imza panpam.
      ···
      1. 1.
        +1
        Gerçekler bunlar çünkü panpam
        ···
    2. 2.
      +2
      Baya bi yaşanmışlık seziyorum panpam
      ···
      1. 1.
        +2
        Panpa hayatımdaki insandan yana bir problemim yok ama etrafımı çok iyi gözlemler hale geldim
        ···
    3. 3.
      +1
      Gözlemleyip ona göre adım atmak en doğrusu panpam çok iyi yapıyorsun
      ···
      1. 1.
        +2
        kesinlikle panpam
        ···
    4. 4.
      +3
      Son zamanlarda yaşadıklarına bizzat şahit oldum zaten iyisiyle kötüsüyle, gerek Instagram gerek Whatsapp saatlerce konuşmalarımız oldu gecesinden gündüzüne.
      Değer verme meselesi elbette bitti, yalnızca hak etmediğim bir şeyi yaşamamın vermiş olduğu berbat bir hal var, onu atlatmam gerekiyor.
      Yazma meselesine gelince, tabi ki yazmayacağım artık ama oldu da hal hatır sordu, insanlık bende kalsın diye 2 3 kelimelik cevap yazarım herkese yaptığım gibi. Yazmazsa çok da gibimde açıkçası.
      ···
      1. 1.
        +1
        Bence hal hatır soracak kadar yüzsüzlük yapıyorsa insanlığı hak etmediğini düşünüyorum yaptığı şey hafife alınacak bir şey değil sonuçta. Sadece deprem ölüm gibi durumlarda çok ekstrem bir durum varsa ortada durum sorulabilir gerisi sadece tatsız olur. Yaşamış olduğun hali de gayet iyi anlayabiliyorum panpam toparlanmak elbette zaman alır fakat seni artık tanıdığım için de söyleyeyim ki kesinlikle zeki bir insansın ve toparlanman çok sürmeyecek. Yeter ki tutunacak tek dal olarak kendini gör panpam. En yakın dostun bile olsa kendine tutunmadığın sürece savaşmak mümkün değil bu hayatla. Seviliyorsun panpam
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster