/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 9401.
    +4
    Sevgi ablayla konuştum, bana diyor ki Sena'nın hayatında hiç kimse yokmuş, özellikle unutamıyorum diyebileceği kimse yokmuş.
    Herşeyden ve herkesten yorulduğu için böyle bir yalan söylemiş biraz yalnız kalabilmek adına.
    Ya benimle dalga geçiyorlar ya da sabrımı zorluyorlar.
    Ortada aldatma/aldatılma falan yokmuş özetle ki Sevgi ablanın yalan söyleyeceğini düşünmüyorum, Senadan çok ona güvendiğim için artık.
    ···
    1. 1.
      +3
      Olay doğrudur yanlıştır bilemem ama ben hala yeni sayfa açmanın yeni birilerini hayatına almanın doğru olduğunu düşünüyorum.
      ···
      1. 1.
        +3
        Zaten var şu anda konuştuğum biri, ha ne olur ortada aldatma olmadığı(?) için Sena ile normal arkadaş çizgisinde muhabbetim olur, her halükarda kazanan ben oluyorum
        ···
    2. 2.
      +4
      usta bunların ki yalnız kalma isteği, bunların ki bunalım, bunların kı kalp kırıklığı. senin canın patlıcan mı amk seninle alay ediyor bu insanlar? şu tarz vakaları 2'dir görüyorum yakın çevremde. birisini çok pis gibeceğim o olacak.
      ···
      1. 1.
        +3
        Hiç sorma hiç
        ···
    3. 3.
      +3
      Tuzağa düşmemek lazım ilgi bağımlılığı için bence şu an peşinden koşuyor ama yetmedi mi be abi. istediği gibi kırsın üzsün hayatını gibsin dertten derde sürüklesin sonra ilgi gidince tekrar masumiyet rolleri. Aldatma olmasa bile bunun ne yalanı ne şakası olur kimse kimsenin stres topu ilgi kaynağı olamaz. Her şeyden yorulduysa herkesten sıkıldıysa sıkıldım desin de çekilsin kenara. Ne onun seninle oyun oynama ne de sıkılınca bırakıp özleyince muhatap olmaya hakkı var. Herkesten sıkıldıysa seni neden sıkıyor neden hayatı dar ediyor. insanları sadakatsiz yapan şey aldatma değildir sadece. Bencilce davranıp sana saygı duymuyorsa o da sadakatsizliğin bir çeşididir. Seni aldatmadıysa vicdanı rahat bir şekilde çekilsin köşesine uyusun ama artık senin duygularınla oynamaktan vazgeçsin.
      ···
    4. 4.
      +2
      Her ne olursa olsun sizin iş ciddiye binmişti sonuçta, böyle bir tercih ne bileyim, çok garip. Bunu sana açıkça belirtebilirdi veya senden yardım isteyebilirdi. Bilirsin ya yükü iki kişi daha rahat kaldırır.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster