/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 9426.
    +4
    Eveeet, yarın akşam tekrardan yazmaya başlıyorum ve kaldığım yer 30 Temmuz 2022 tarihiydi yani Türkiye'ye geldiğim tarih. O günden 4 Eylül 2022 tarihine kadar olanların kısa bir özetini geçeceğim ve yarın akşam 5 Eylül'den itibaren yazmaya başlayacağım. Ancak şunu belirtmek isterim ki artık hikayede mutlu bir dönem yok, muhtemelen de bu saatten sonra olmayacak.

    Mert beni izmir'den almıştı o gün, gece saatlerine kadar izmir'de gezdikten sonra Bursa'ya gelmiştik sabaha karşı. Doğum günüme kadar her gün dışarıda sürekli Bartu, Mert, Canan, Arzu, Arda ve ben gezdik, dolandık, güldük eğlendik.

    Doğum günümde Canan'ın bana "Belki bu yanında olacağım son doğum günün olacak" demesi o kadar koymuştu ki bana, sanki bazı şeyleri hissediyordu ki bunu söyleyebilmişti. Mutlu olmam gereken bir günde aslında hiçte mutlu değildim, Canan'ım kanserdi ve günden güne eriyordu önümüzde, ameliyat olacaktı evet ama o hastalığın adı bile bizi hüzünlendirmeye yetmişti.

    Ağustos ayının ortalarında Sena ile buluşmuştum o kadar uzun zamandan sonra, kaderlerimiz bir şekilde bağlı gibi duruyor aslında, çünkü ne yaparsak yapalım kopamıyoruz. Evet, benim için bu yanlış bir şey bunun farkındayım ancak hangi yoldan gidersem gideyim bir şekilde onun önüne çıkıyordum, hala daha öyle gerçi.

    Mart'a kadar değil, Şubat'a kadar Türkiye'deyim, o yüzden dediğim gibi ne kadar çıkar, ne kadar gider, bilmiyorum fakat olduğu kadar, gittiği güne kadar yazacağım buraya tekrardan.

    Herkese iyi geceler.
    ···
    1. 1.
      +2
      Beklemedeyiz panpam iyi geceler
      ···
    2. 2.
      +2
      başlıyoruz
      ···
    3. 3.
      +1
      Bugün büyük gün desene
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster