/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -1
    özet en aşşağıda

    selamın aleyküm beyler. daha önceki testosteron arttırma rehberinde de bahsetmiş olduğum gibi bu gün ferre sektörünün geçen yıllarda nasıl şeytanlaştığını ve bu konu hakkında kendi fikirlerimi anlatacağım.

    bilmem hiç denk geldi mi bilmiyorum ama 2015 de (bkz: http://www.incisozluk.com...strisi-de%C5%9Fifre-oldu/) yazılan bir başlık var. öncelikle 2015 de daha kimse konu hakkında doğru düzgün fikir sahibi değilken bu başlığa zaman ayırıp yazan dunyalideri ne teşekkür ediyorum. özetle ferre sektörünün nasıl şeytani bir emele hizmet ettiği ve sektörün çoğunluğunun yahudi sermayesiyle işlediğini yazmış. kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.

    dediğim gibi bu başlık 2015 de yazılmış. ben ise geçen 9 senede bir sürü yeni şey fark ettim. zaten şeytanlaşmış bir endüstrinin daha da kötü emellere evrildiğini gördüm.

    5 sene önce herhangi bir ferre sitesini açtığımızda en fazla hardcore-milf-sibling veya en baba gay ferresi görürdük. instagramı açtığımızda kefşetimizde facebooktan alınmış capslar veya araba videoları falan görürdük. günümüzde ise hiç çıplaklıkla ilgili şeylerle ilgendiği hakkında veri toplanmamış yeni açılmış hesapların keşfetinde bile tonla am züt meme görüyoruz. yani geçen her yılda bize uygulanan nudist içeriklerin yoğunluğu artıyor. bunu reddeden olmaz diye tahmin ediyorum. fakat artık iş öyle bir hal aldı o kadar yannan kürek kategoriler çıktı ki milleti muallakleştirmeye ve ırkları birbirine düşürmeye yönelik (taşşak geçmiyorum) hatta içestleştirmeye yönelik içerikler fışkırmaya ve bizi en savunmasız zamanlarımızda zehirlemeye ve bağımlı hale getirmeye başladı. daha geçen sözlükteki bi eleman ferre yüzünden nasıl gay olduğunu anlatıyodu amk. beyler durum çok ciddi. inci sözlük gibi bi yerde adam nasıl dirhem dirhem gaya evrildiğini anlatıyosa bir şeyler çok yanlış demektir.

    şimdi size sizi ferre bağımlısı yapan dopamini anlatıcam. dopaminin ne olduğunu bilenler atlayabilir.
    ···
   tümünü göster