1. 1.
    +19
    Çok fena bişey amk
    Elektrik süpürgesini fişinden çekmiyorum bir haftadır odanın ortasında duruyo sakarlığımdan her zaman bir şeyler döktüğüm için kaldırmıyorum.

    Sadece bir tabak bir bardak bir çatak kaşık bıçak kullanıyorum. Eğer diğerlerini çıkarırsam bulaşık birikir diye korkuyorum.

    Ketle ve damacana masamın yanında kahve yapmak için mutfağa gitmek zorunda kalmıyorum. Alışveriş yaptığımda abur cuburları mutfağa değil masamın altındaki çekmeceye koyuyorum.

    Telefon rehberimde 1000’e yakın numara var fakat sadece 4 kişi ile konuşuyorum diğerlerinin numaralarını aralarsa yanlışlıkla açmamak için saklıyorum. (bazı muallakler anladı dışarıdan arıyolar ya neyse)

    3 aydır o kadar az dışarı çıkıyorum ki hala 2 ay önce yıkadığım kotu giyiyorum. inanılmaz derecede temiz. (tebrikler levi’s)

    Bazı haftalar tek konuştuğum insan merdivenleri silerken su isteyen temizlikçi kadın oluyor. Kızı kocaya kaçmış. (tek haber kaynağım). Televizyonun yerini bile unuttum. Bazen ses olsun diye habertürkü açık bırakıyorum haber dinliyorum (bi nevi radyo)

    Yatağımı ne zaman topladığımı hatırlamıyorum. Sadece koktuğunda nevresim değiştiriyorum. Battaniyeyi bezin içine atıyorum o 2 gün içinde kendiliğinden yerini buluyo.

    Çalmaması için ev telefonunun fişini yaklaşık bir ay önce çıkardım. Eskiden arayan numarayı gösteriyodu sanırım pili bittiği için göstermiyo . süprizlerle karşılaşmamak için fişi çekmek en ideal çözüm oldu.

    3 günde bir anneme telefon açıp “yaşıyorum ben” diyorum nasılsın demesine fırsat vermeden şarjım yok kapadım diye kapatıyorum. Babam aradığında arkadaşlarlayım konuşamam diyorum.

    Buzdolabında bir hafta içinde konuşmasını beklediği makarna var. Kısmet olursa ilkokula yazdırıp mürvetini görmek istiyorum. Muhabbet kuşum 2 hafta önce öldü. Sanırım sessizlikten.

    Komşulardan ses duyup gelen olur diye kulaklıkla yaşıyorum. Parmak uçlarımda geziyorum. Hatta tuvalette bile suya işemiyorum kenardan ses çıkarmayan bi nokta buldum o tarafa nişan alıyorum.

    Yatağımın altında şu uçakta verilen içki şişelerinden var. Absolut, chivas regal, jack daniel, mini vodkalar. Bazı günler yataktan kalkmadan sadece onları içiyorum. Sanırım artık tuvalete gitmek içinde bir çözüm geliştiricem.
    ···
   tümünü göster