1. 1.
    +12 -3
    Burda girdiğim entryle tamamane ögzündür ve bu mıncık kadar beyinden çıkmıştır.
    ---
    Dışarıdan geldiğimizde ikimizde ıslanmıştık. Yağan sağnak yağmur yetmemiş gibi birde yemekte gibertmek için hediye ettiğim inci kolye ve küpeleri düşürmüştü farketmeden. Hemen dışarıdan 2-3 odun alıp şömineyi yakmak için işe koyuldum. Oda üzerini değiştirmek için yukarı çıktı. Geldiğimde incilerle süslenmiş ince kırmızı ipek geceliği ile şömine karşısında beni bekliyordu. Hadi dedi aso yakta deliler gibi sevişelim.
    Hemen mutfağa gidip yanan bir çakmak aradım. En sonunda uzun mutfak ocak çakmağını kaptım.
    Koşarak geri döndüğümde ise "donu sıyırdım bile" hadi dedi.
    Şömineyi yaktım ve arkamı döndüm. Ona şimdiye kadar değişmeyen altın sevişme kuralımı anlattım. "Çorapla sevişicez" dedim. Önce yüzünde bir burkulma, şok olma ifadesi daha sonra artan hormonları ile bunu kafasından çıkarttı ve deliler gibi dudaklarıma yumuldu.
    Ben pek zevk alamıyordum. Çünkü tadı sigara gibiydi. Sararmış dişlerinin içindeki yemekten kalmış dana rostosunun etini görüyordum. Onu diliyle ağzıma dolu iteleyerek beni hem bedenen hemde ruhen doyurmak istiyordu. Ellerini küçük asoya doğru indirdi. irkildim ama bozuntuya vermedim.
    Tırnakları kapkaraydı. Belliki el bakımına önem vermiyordu pek. Böyle kadınları bilirim. Ellerine, ayaklarına bakmayan kadınlar dibine hiç bakmaz. O hızlı ilerlemek, istiyordu altın vuruşa gelmek istiyordu. Ben işi ağırdan alıyordum. Pantalonumu o çıkardı. Gömleğimi ve atletimi. Sadece slip donumla kalmıştım. Birden 2 çırpıda giydiği inci süslemeli geceliğini çıkarttı. Korktum.
    Hiç hayatımdan birbirine bakan göğüsler görmemiştim. Evet birbirine bakan gözler, ayaklar görmüştüm ama göğüsler hiç görmemiştim. 2dk izin isteyip yukarı kata prezarvatif almak için çıktım. Ama aslında amacım biraz kendime gelmekti.
    Yukarı çıktım elimi yüzümü yıkadım. Kötü günler için sakladığım kayganlaştırıcımı ve paristen aldığım freak dildoyu aldım. 1 kutu eros ile aşağı indim ve devam ettik.
    Dildoyu adeta bedava max çıkıcak gibi dondurma yalar gibi çabuk bitirmek istercesine yalıyordu. Bende arada kendimi kaynatıyordum. Kayganlaştırıcı ile küçük kaygan deliğine ayağımı bastım.
    Bir an irkildi ve direk taklite bağladı. Anlamıştım çünkü taklit yapan kadınlar ile az yatmamış değildim. Deliler gibi seviştik. Bir ara şöminedeki ateş sönmeye başladı çıplak olarak dışarıda 20metre uzaklıktaki odunluğa doğru gittim ve yan bahçede karısı esma abla ile kamp fantezisi yapan apdi amca ile selamlaşıp ona şans diledim. Geri döndüm çoktan uyumuştu. Sabah kalktığımda ise bir not parçası ile başbaşaydım. Üzerinde şöyle yazıyordu.
    "inci giber"
    ---
    Bölüm 2 (bkz: inci fantezi hikayeleri/#2507219)
    ···
   tümünü göster