1. 1.
    0
    Soylediklerimin hepsi yalandir.

    Kendini kotu hissettigin bir gun , birisi ile tanisacaksin, cok sevileceksin. Kimseye karsi hissetmedigin, sadece kendine sakladigin duygulari onunla paylasacaksin. Daha dun... hersey cok zor gelirken bugun en zor seyleri bile yapabilecegine inanacaksin. Tek basina iken hayalini kurdugun herseyi onunla birlikte yapacaksin.

    Cok sevileceksin, kiskanilacak ve doyasiya opulecek birsi olacaksin. Sessini duymak icin sana hergun telefon acacak. Onceleri cok sasiracaksin, karsina boyle birsi ciktigi icin, sonra gercektende hak ettigini anlayacaksin. Kucuk bir eviniz olacak, en sevdigin, kimseye soylemedigin filmleri onunla izleyeceksin. Basini gosune koydugunda aglar gibi olacaksin, uyumayacaksin, once onun uyumasini bekleyeceksin, uyurken onu seyredeceksin. Ellerine yanagina koyup gozleirne baktiginda heycandan ne soyleyecegini bilemeyeceksin. Susacaksin ama en cokta seveceksin cok sevileceksin. Sesi cok guzel olacak, sana ara sira sarki soylecek. Basini dizine koyup onu dinleyeceksin.

    Kucuk evinizde bir tane akvaryumunuz ve icerisinde bir suru baliklar olacak, iki tane tavsaniniz olacak, birlikte bakacaksiniz onlara. Birlikte yemek yapacaksiniz. Aksam karanliginda , karanligi aydinlatan karda birlikte yuruyeceksiniz, belki kar topu bile oynarsiniz.

    Sevismesini bilmeyenlere inat doyasiya seviseceksiniz, birazcik soguk degse teniniz urperecek. Bir odaya renkli balonlari doldurup onlarla oynayacaksiniz, birlikte doga yurusu yapip , ellerini hic birakmaycakmiscasina simgibi tutacak. Ben geldigim dediginde kalbin daha hizli atmaya baslayacak, herkesi ona benzeteceksin. Yok yere guleceksin, baskalari agib misin diye soracak, sen yok oyle dalmisim diyeceksin.

    Bir yerde farkli birsey gorsen, bir sarki duysan hemen onunla paylasmak isteyeceksin. Onun ilgi duydugu seyleri sen sevmesende ilgi duymaya baslayacaksin. Sana kucuk ama guzel suprizler yapacak, cok sevineceksin, mutlu olacaksin, ne kadar sevildiginin tadina varacaksin.

    Cok guveneceksin, hic kimseye guvenmedigin kadar ona guveneceksin. Ve en guzeli seni birakip gitmeyecek, sevgisinden hic suphe etmyeceksin. Seni seviyorum demeden ne kadar cok sevildigini bileceksin. Hayatinda kendini hic hisetmedigin kadar cok huzurlu hissedeceksin.

    Bu sefer zaten ben ne zaman bir seyi cok istesem olmaz demeyeceksin.
    ···
   tümünü göster