1. 51.
    +6 -11
    Merhaba Arkadaşım,
    Herkes kendi yaşamından Tanrı'ya karşı sorumludur. Yaşamı insana Tanrı vermiştir. Tanrı yaşamın Yüce Efendisidir ve öyle kalmaya devam edecektir. Tanrı'nın onuru için onu korumak, onu aldığımızdan dolayı minnet duymak görevimizdir.
    Bizler Tanrı'nın bize verdiği yaşamın sahibi değil, kâhyasıyız. Bunun üzerinde tasarruf sahibi değiliz. intihar insanın yaşdıbını korumak ve sürdürmek olan doğal eğilimine ters düşmektedir. intihar Tanrı sevgisine aykırıdır.

    Sevgili kardeşim, sorunlarını seninle paylaşmaya hazırım, seni iyi anlıyorum, belliki çok yara almışsın. Sana şunu söylemek istiyorum, seni yaralıyan, hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak dur, ve hatta onlar için dua et, çünkü ancak dualar sayesinde kişiler, kötü huylarından arınılabiliyorlar. Ve ancak Tanrı'yı bu işe karıştırırsak pozitif sonuçlar alabiliyoruz, Ben bunları sana kendi tecrübelerimden emin olduğum için yazıyorum. Sen eğer bütün her şeyi ciddiye alırsan, karanlıklara düşersin ve yaşama sevincin kalmaz, ümitsizliğe düşersin, Dolayısı ilede Şeytanı sevindirmiş olursun, buna sakın izin verme arkadaşım.

    Sevgili kardeşim, sen kendini iyi tanıyorsundur, Sen kendini tanıtacak olmuş olsan, nasıl tanıtırdın? iyi kalpli, herkesi kendi gibi zanneden, çabuk inanan, merhametli ve eli açık, birisi olarakmı tanıtırdın kendini? (bana biraz kendinden bahsedermisin)

    Senin elinden geldiğince iyi olmaya çalıştığından eminim, fakat çevrendekiler, gözlerinin körlüğünden vede Egoisliklerinden bunu fark edemiyorlar, seni anlamak istemiyorlar, çünkü anlamak işlerine gelmiyor, çünkü onlar ancak kendilerini düşünüyorlar. Fakat , inan onlarında gerçekleri görecekleri gün gelecek ve olanlardan utanacaklar. inan, sen bu günleri kendi gözlerinle göreceksin... Tanrı seni savunacaktır, Onları utandıracaktır, bundan emin ol.

    Ben sana bir abi tavsiyesi yapmak istiyorum, şimdilik bu kişilerden uzak dur, kabuğuna çekil, Tanrı ile bir ilişki kurmaya çalış, Tanrıdan sana yardım etmesini dile, Tanrım, gördüğün gibi ben bu problemlerimi çözemiyorum , ne olur sen çöz veya yardım et beraberce çözelim diye sana yardım etmesi için Tanrı'ya yalvar ve yetki ver.

    Sen Tanrı'nın gözünde çok ama çok kıymetlisin. Emin olki Tanrı'nın seninle başka planları var ... bırak Tanrı senin için en iyi olan planını gerçekleştirsin, Senin ölmeni istemiyor bu kesin.
    Zaten seni intahar edesin diye yaratmadı ki !!

    Arkadaşım unutma, sana bu canı Tanrı verdi, senin ne zaman öleceğine de bırak O karar versin. Güzel ve Merhametli Tanrımızı üzme...
    Kardeşim, Tanrı bizlere yardım elini uzatmak için can atıyor aslında, bizler sadece ve sadece, ona Evet dememiz gerekiyor ve Tanrı'ya sadık kalacağımıza dair söz vermemiz gerekiyor, o kadar.

    Senin kalbinde birazda olsa itimat, güven sağlıyabildi isem, seni birazda olsa rahatlatabildi isem ne mutlu bana. Senden mail bekliyor olacağım.
    Yüce Tanrımız seni korusun, seni kutsasın. Amin
    Mail adresim: meryemana@hotmail.de

    Sakın Unutma
    Hayatta olduğunu sakın unutma,
    ama bu senin kendi fikrin değil,
    nefes alıyorsun, bu senin kararın değil.

    Sakın unutma, hayatta olduğun başkasının fikri
    ve senin nefes alman ise, onun sana hediyesi.
    Sakın unutma, kimse senin gibi düşünmüyor,
    hissetmiyor ve hareket etmiyor ve de kimse
    senin gibi gülümsemiyor.

    Sakın unutma, gökyüzünü kimse senin gördüğün
    gözle göremez.Ve kimse senin bildiklerini bilemez.

    Sakın unutma, senin yüzünün aynısı dünyada
    kimsede yok. Ve böyle gözler yanlızca sende var.

    Sakın unutma, paralı da olsan parasız da olsan
    zenginsin, Çünkü hayattasın, yaşıyorsun!
    Kimse senin gibi yaşamıyor.
    Sen tesadüf çocuğu değilsin, Tabiatın bir hevesi
    de değilsin. Hayat şarkını zor veya kolay da
    söylesen, sen Tanrının bir düşüncesi idin,
    ve hatta, kusursuz olanı.
    SEN SENSiN.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster