1. 1.
    0
    -merhaba
    dönüp baktığımda kız karşımda duruyordu. kanımın donduğunu ve tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. tedirginliğim son haddine çıkmıştı.
    -şey merhaba buyurun?
    -şey, fazla sigaranız var mı? bende bitmişte...
    -ah var tabi, buyurun.
    -teşekkür ederim. ne oldu neden heyecanlandınız.
    -şey kusura bakmayın biraz dalmışımda * şaşırdım birden.
    kızın hareketleri biraz gizemliydi. acaba durumun farkında mıydı? herneyse, fırsattan yararlanıp tanışmak istedim. adının aylin olduğunu öğrendim. o da i̇zmit e gidiyormuş. bir süre havadan sudan konuştuk. konya da üniversite öğrencisiymiş. annesi ile babası ayrılmış i̇zmit te annesinin yanında kalıyormuş. bir ara bana şok etkisi yaratan bir soru sordu.
    -baksana, ayakkabılarım nasıl görünüyor sence? kıyafetimin altında biçimsiz mi görünüyor?
    -hıı!.. yok hayır. gayet güzel görünüyor. kot pantolonun altına çok iyi uyum sağlamış.
    -teşekkür ederim, peki ojelerimin rengi nasıl?
    -onlarda çok güzel. ayaklarında çok güzel ve bakımlı, onların üstüne açık mavi renk çok hoş durmuş. özür dilerim ama bana bunları neden soruyorsun?
    -yerinde otururken sürekli ayaklarıma bakıyordun. hatta bir ara öyle yaklaştın ki ayaklarım neredeyse ağzına değecekti.
    -höö!..yok canım ne münasebet. ben... ben uyuyordum.
    -biliyor musun yalan söylemeyi hiç beceremiyorsun. farkında olmadığımı sanma, ayrıca çekinmene gerek yok, kızgın değilim sadece ayaklarımı incelen dikkatimi çekti.
    olamaz! kız beni iyice köşeye sıkıştırmıştı. ben de çaresiz ona ayak fetişisti olduğumu ve güzel bayan ayaklarının ve çoraplarının beni çok etkilediğini anlattım. ayrıca pedallar üzerindeki bayan ayaklarından da çok hoşlandığımı anlattım. kızdan özür diledim. aylin tatlı tatlı gülümsüyordu.
    -çok ilginç yaa. kimsenin aklına bile gelmeyecek bir şeyden zevk alıyorsun. ama bundan rahatsız olacağımı sanmıyorum. böyle bir şeyin kime ne zararı olabilir ki.
    -böyle düşünmene sevindim. keşke bütün kızlar senin gibi düşünse. eski kız arkadaşıma bundan söz ettiğimde bana manyak diyerek çekip gitmişti.
    -yazık çok şey kaçırmış. şahsen benim,bir erkeğin ayaklarıma ilgi duyması çok hoşuma gider. tanıştığım bazı hanzoların iğrenç istekleri aklıma geliyor da...
    muhabbet bu şekilde devam etti. aylin bir ara yanımdan ayrılarak arkadaki vagona baktı. daha sonra beni elimden tutarak beni o vagona zütürdü. burası kuşet vagondu. kompartımanlardan bir ikisini kontrol etti. daha sonra boş bulduğu bir kompartımana beni soktu. arkadan kendisi girerek kapıyı kilitledi. ben şaşkındım:
    -hey! sen ne yaptığını sanıyorsun?
    -hişt sakin ol. şimdi hayallerini gerçekleştireceğim. ayrıca hayatımda bir kere de olsa bu zevki tatmak istiyorum.
    -olamaz! çılgınsın sen *
    -hişt sesini çıkarma ve kendini bana ver.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster