1. 1.
    0
    bu şekilde biraz daha muhabbet ettik. konuşması, tavırları, hareketleri o kadar rahat ve samimiydi ki onunla hemen sıkı fıkı olmak hiç işten bile değildi. çok ta sıcakkanlı bir kızdı.i̇nsanı rahatlatıyor ve neşelendiriyordu. onunla yeni tanıştığım halde ona birden kanım kaynayıvermişti.bu arada hakkında bazı bilgiler edindim.i̇zmir’den geliyormuş. gurbetçi bir ailenin tek çocuğuymuş. aslen almanya’da doğmuş, lise yıllarında türkiye’ye kesin dönüş yapmışlar. anladığım kadarıyla zengin ve varlıklı bir ailesi vardı. onunla laflarken vaktin nasıl geçtiğini anlamamıştım. birden ders saatimin geldiğini farkettim. kızdan izin alarak hemen dersliğe koştum. okul açılalı 3 gün olmuş ve derslere ufaktan bir giriş yapmıştık.bir buçuk saatlik dersten sonra kantine indim. masaların birine oturarak bir sigara yaktım. sigaramı içerken gözüm karşı masaya takıldı. masada oturan bir kız sürekli beni süzüyordu.bu kızda 1.sınıftaydı. tahminen 1.65 boylarında kumral, kıvırcık saçlı, mavi gözlü çok hoş bir kızdı. üzerinde kot pantolon, pantolona uyumlu sade bir gömlek, ayaklarında spor ayakkabıları vardı. yüzünde sade bir makyaj vardı. deniz mavisi gözleri o kadar güzeldi ki,insanı büyüleyici bir şekilde bakıyor ve lazer gibi delip geçiyordu. kız bana hafifçe gülümsedi. bende aynı gülümsemeyle ona karşılık verdim.bir süre birbirimize bakıştık.tam yanına gidip tanışacaktım ki birden efsane tepemde bitti.
    -merhaba, dersiniz bitti mi?
    -ah merhaba, evet şimdi bitti dersimiz.
    kız izin bile istemeden yanıma oturdu. bakışlarım öbür kıza kaydı ama kız bakışlarını başka yöne çevirdi. biraz bozulmuş gibiydi. herneyse, efsane ile sohbet etmeye başladık. okuldan derslerden falan konuşuyorduk.bir ara gözüm öbür kıza kaydı ama kızı yerinde göremedim. anlaşılan gitmişti. büfeden iki çay alıp geldim. sohbete devam ettik.laf lafı açıyordu.bir ara nasıl olduysa konu ayakkabılardan açıldı. efsane:
    -benim ayakkabılarım nasıl? ayağımda hoş duruyor mu?
    masanın altına eğilerek parmak arası terliklerine baktım.i̇smi gibi efsane olan ayaklarında çok hoş duruyordu terlikler.
    -çok güzel. ayakların da çok güzel ve bakımlı. ayak bakımına özen gösteriyorsun sanırım.
    -açıkçası tepeden tırnağa bakımlı olmaya özen gösteririm. güzel kadın bakımlı kadındır. yalnız sen ayaklara karşı ayrı bir ilgi mi duyuyorsun?
    -ee öyle sayılır ama bence kadınların en çekici yerlerinden biride ayaklarıdır. yoksa o kadar manikür, pedikür falan niye yaptırsınlar ki,öyle değil mi?
    -doğru, keşke bütün erkekler senin gibi düşünse.
    muhabbet bu şekilde devam etti. efsane benim ayak fetişisti olduğu anlamıştı sanırım.onu tanıdığım kadarıyla zeki bir kızdı. mutlaka anlamıştır. öyle böyle derken vakit bir hayli geçmişti. artık gitmem gerekiyordu. efsane’de gidecekmiş zaten. okuldan beraber çıktık. çarşıya kadar beraber gittik, oradan evlere dağıldık
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster