1. 101.
    0
    tamam canım.ben de annemle alışverişe çıkacaktım zaten. akşama görüşürüz ok?
    alev’le vedalaşarak hemen mustafa’nın yanına gittim. mustafa catiana’nın otelinde beni bekliyordu. beni görünce hemen yanıma geldi.
    -hoş geldin dostum. yardımına ihtiyacım var.
    -dur sakin ol oğlum. anlat bakalım ne oluyor?
    -ya catiana illa ayak masajı isterim diye tutturdu.
    -ne! ayak masajı mı? amaann ben de bir şey var sanmıştım,bu muydu bütün mesele?:)
    -i̇yi ama dostum ben ayak masajı nasıl yapılır bilmiyorum ki. hayatımda hiçbir kıza ayak masajı yapmamıştım. üstelik ne bileyim ayaklara yaklaşamıyorum.sen bu konuda deneyimlisin,şu kıza bir masaj yapar mısın?
    -ne ben mi? olmaz dostum, bunu senin yapman gerekir. o masajı benden değil, senden istiyor.
    -oğlum sana onunla seviş demiyorum ki.sadece ayak masajı yap yeter. anlamıyor musun? ayaklara yaklaşamıyorum. ne bileyim iğrenmekten korkuyorum.
    -hadi dostum o kadar da iğrenç değildir. gel kızın yanına gidelim sana göstereyim.
    beraber catiana’nın odasına çıktık. catiana üzerinde bikinisi, yatağa uzanmış bekliyordu. mustafa’ya kızgın gözlerle baktı.
    -mustafa sen neden bu kadar çekiniyor anlamıyor ben. sadece ayak masajı yapmanı istiyor ben.
    -tamam güzelim,bak mahmut bunun için geldi. şimdi sana masaj yapacak.
    hemen kızın 41-42 numara büyüklüğünde, eşsiz güzellikteki ayaklarına yöneldim. pürüzsüz bembeyaz ayakları vardı. tırnaklarında koyu renk oje vardı. ayağının birini elime alarak, tabanlarını ovalamaya başladım.hem masaj yapıyor hem de mustafa’ya gösteriyor ve tabanlarındaki hangi noktanın vücudun nerelerini rahatlattığı hakkında bilgi veriyordum.bu arada catiana yatağın içinde keyifle kıvranıyor, zevk aldığını çıkardığı seslerle belli ediyordu. mustafa şaşkın gözlerle beni izliyordu.
    -vay be bu masajın insanı bu kadar rahatlattığını bilmiyordum.ya kıza bakarmısın zevkten kıvranıyor adeta.
    -tabi ki dostum. ayak tabanları vücuttaki bütün sinir uçlarının toplandığı yerdir. buradan vücudun her bir bölgesini rahatlatabilirsin. hadi sende öbür ayağına yap masaj.
    -ya bilemiyorum...
    catiana:
    -mustafa sen neden çekiniyor. yoksa beni hiç sevmiyor sen?
    -ya olur mu güzelim, seni tabi ki seviyorum ama ne bileyim?
    ben:
    -kız haklı oğlum. eğer onu seviyorsan her şeyiyle seveceksin.hem şu ayakların güzelliğine bir baksana.
    mustafa çekinerek yaklaştı. ayağının birini eline almıştı ki birden yüzünü geriye çekti.
    -oo olamaz.
    -hadi dostum, iğrenç değil o kadar.hem sevgilinin kalbini kırmak istemezsin değil mi.hem bak çok basit. sadece yaptıklarımı tekrarla.
    ben hemen mustafa’ya gösterip yaptırma metoduyla öğretmeye başladım.ben yapıyordum mustafa da beni izleyerek aynısını yapmaya çalışıyordu. bu arada catiana yatağın içinde zevkten dört köşe olmuştu ve hafifçe inliyordu.ben hemen ayak baş parmağını emmeye başladım. mustafa birden geriye çekildi.
    -yok artık o kadarını da yapamam.
    -hadi dostum sandığın gibi iğrenç değil. hem baksana kıza, nasıl zevk alıyor.
    mustafa çekinerek başparmağını yaladı ve hoşuna gitmiş olacak ki parmağını birden ağzına alıverdi. lolipop şeker gibi parmağını emiyordu.bu arada bende diğer ayağını,ve parmaklarını emiyordum.bir süre ayak parmaklarını emdik. catiana neredeyse orgazm olmak üzereydi.ben birden ayağını bıraktım ve kıza yöneldim.
    -catiana güzelim. şimdi pozisyon değiştireceğiz.biz yere, yatağın önüne uzanacağız. senden ayaklarını yüzünüzde gezdirmeni istiyorum, tamam mı?
    catiana hemen doğrularak yatağın ayak ucuna oturdu. bizde kafalarımız ayaklarının önüne gelecek şekilde uzandık. catiana ayaklarını yüzümüzde gezdirmeye başladı.o pürüzsüz pembe tabanları yüzümüzde dans ediyordu adeta. benim dilim faaliyete geçmiş ve tabanlarını yalamaya başlamıştım. ayaklarının harika tatları vardı. mustafa ya baktım, kızın ayaklarını bayılırcasına yalıyordu. doğrusu bu kadar çabuk alışacağı hiç aklıma gelmezdi. tabanlarının her cm karesini yaladım. daha sonra ayaklarını yüzümüze kapattı.o palet gibi ayakları yüzümüzün tamdıbını kaplıyordu. daha sonra ayak başparmağını tekrar ağzımıza soktu ve ayaklarını ileri geri oynatmaya başladı. baş parmakları ağzımıza vajinaya girip çıkan penis gibi girip çıkıyordu.bu arada kızlığını da okşadığını fark ettim. yavaş tempodan başlayan hızı giderek hızlandı. kız derin derin nefes alıyordu ve birden inleyerek boşaldı. ayaklarını yüzümüze koyarak yatağa yığıldı kaldı.biz de ayaklarına birer öpücük kondurarak ayağa kalktık. catiana ikimizinde yanağına birer teşekkür öpücüğü kondurdu.
    -harikasın mahmut. ben hayatımda hiç böyle bir zevk yaşamadı.ben çok teşekkür ediyor.
    -rica ederim catiana.ama asıl teşekkürü mustafa’ya etmen gerek.o da benden hiç aşağı kalmıyordu çünkü.:)
    mustafa:
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster