1. 101.
    0
    -sana bir şey diyemiyorum artık mahmut.en sonunda beni de kendin gibi ayakçı yaptın ya,tebrik ederim yani.
    -ama çok hoşuna gitti değil mi? dostum insanlar bilinmezlerden çekinirler her zaman. bazı şeyler görünüşte çok iğrenç gibi gelebilir çoğu zaman,ama göründüğü gibi olmayabilir.hem merak etme,sen ayakçı olmadın. çünkü fetişist olunmaz, fetişist doğulur.sen sadece bayan ayaklarının, tabi ki bakımlı ayakların, iğrenç olmadığını gördün. bundan sonra sevişirken bunu da yapmanı tavsiye ederim. kadınlar bundan çok zevk alırlar, sende gördün.
    -şaka maka benimde hoşuma gitti bu.gerçi dediğin gibi cinsel zevk alamıyorum ama yine de hoş bir oyun.ne diyeyim dostum sayende bambaşka bir deneyim daha yaşadım, teşekkür ederim.bu arada sen ne yaptın? alev’in ayaklarına kavuştun mu?
    -eh bir şeyler oldu işte,ama dün daha büyük bir sürprizle karşılaştım. alev’in annesinin figen olduğunu neden daha önce söylemedin?
    -bilmem, söylemek hiç aklıma gelmedi.
    -ah sen yok musun sen
    biraz sonra hep beraber odadan çıktık. mustafa’nın çalıştığı bara gidecektik. otelin lobisinden geçiyorduk mustafa:
    -dostum, benim bir yere telefon açmam gerekiyor,siz cati ile gidedurun ben arkanızdan yetişirim.
    catiana ile tam otelin kapısından sokağa çıkmıştık ki birden alev ile karşı karşıya geldik. alev de catiana ile beni yanyana görünce yüzü öfkeden kıpkırmızı olmuştu. birden öfkeyle bağırdı.
    -ya inanmıyorum yaa... bütün bunlar bir kabus olmalı.
    birden arkasını döndü koşar adımlarla uzaklaştı ben hemen arkasından yetişmeye çalıştım.
    -alev dur lütfen, gördüğün gibi değil hiçbir şey. lütfen bekle...
    aramızda yaklaşık 100 metre mesafe vardı. alev hiç durmadan koşar adımlarla yürümeye devam etti. bulunduğumuz sokak oldukça kalabalıktı. alev’i önümüzdeki kalabalık bir insan topluluğunun içinde kayboldu gitti. catiana da arkamdan yetişmişti.bir süre sokakta onu aradık. biraz sonra mustafa da yanımıza gelmiş ve aramaya o da katılmıştı ama çabalarımız sonuçsuz kalmıştı.
    ···
   tümünü göster