1. 1.
    0
    evet binler, okul olağan seyrinde devam ediyor, bir yandan ödevler diğer yandansa kızsız geçen yıllar bende tarifi imkansız yaralar açıyordu. hiçbir erkek gördüğünden geri kalmak istemez, allah var üniversite taş gibi amlılarla doluydu ve ben bunlardan hiçbirini altıma alıp çatur çutur gibemiyordum. 2009 yılının son günlerini yaşarken isyankar bir havam vardı. tamam öyle çok yakışıklı veya çok zengin olmak gibi aşırı dikkat çekici ve amlıları cezbedici bir yanım yoktu ama benim klansmanımda olup bu işleri layıkıyla beceren bir dolu adam vardı.

    ben de bir şeyler ters gidiyordu. biraz soğuk ve insanlara karşı seviyeli mizacım beni pek çok şeyde frenliyor, umutlarımı tıpkı yeşermekte olan bir tarlanın üzerine yağan bir dolu gibi tarumar ediyordu.

    bilinmesi gereken şey şuydu ki karakter neyse odur. onu değiştirmek veya başka yönde geliştirmek gibi bir şeyin varlığını çok istisnai birkaç durum dışında tecrübe etmedim. bir yandan kaderimin ellerime bırakıp bir kenardan kıs kıs güldüğü bu karakterimin hudutlarını zorluyor diğer yandansa bana kimsenin aşık olmayışına yanıp tutuşuyordum.
    ···
   tümünü göster