1. 26.
    0
    ben bu ayşegül denen kızla o dönemki hayatımın yarattığı konjonktürden yani amsızlıktan gitgide yakınlaşmaya, samimi olmaya başladım. sürekli beraber yemek yiyiyor, birlikte bazen sinema, caf gibi başbaşa kalabileceğimiz mekanlarda takılıyorduk.

    kafamda bin bir türlü soru işareti vardı. bir kere kız iğrençti ama gerçek bir avcı hiçbir zaman önünden geçen ceylanın ayağı topallıyor diye gitmesine izin vermezdi. gerçek bir avcı olmak lazımdı, sonuçta boşalana kadar bütün amlar benzer zevkler tattırıyordu yannanlılara. kızın çirkinliği içimizi boşalttıktan sonra anlaşılıyor, lan ben bunu mu gibtim şimdi gibi düşüncelerle muhattap oluyorduk. ben de öyle yapmalıydım.. güzel çirkin ayırmadan önüme gelen fırsatı tepmemeliydim. öyle de yaptım. kızla her geçen gün yakınlaşma yoluna gittim..

    sinemada sürekli kızı yiyiyor, elimi memelerine atıyor dilini dudaklarını emiyordum. ağzı sigara kokuyordu. kilolarından ötürü kapalı mekanlarda hemen terliyor, kızı pis ve dayanılmaz bir ter kokusu sarıyordu. ama ben de abazaydım o güne kadar bu zevklerin hiçbirini tatmayan ben o gün bu kızı bir güzel gibmeye karar verdim
    ···
   tümünü göster