1. 51.
    0
    gece yolculuk boyunca başını bana yaslayıp uyuyan ayşegül yolculuk boyunca pek uyanmadı. talihim sonunda bana gülmüştü beraber tatile gidiyorduk ve otobüsteki tek kız buydu. bu durumun bana sağlayacağı avantaj normalde 3 kişilik yataklardan oluşan öğretmenevinde buna tek bir oda verecek olmalarıydı.

    o anda ayşegülü o gece gibebileceğim içime doğmuştu. gece ne olursa olsun yanına gidecek, birlikte uyumayı teklif edecektim. beni reddetmeyecekti bundan emindim..

    sabah istanbula varır varmaz güzel bir kahvaltı yapıldı ardından gezinin muhteviyatına uygun olarak tüyap fuarına gidildi. fuarda avare avare gezildikten sonra akşam 5 gibi herkes öğretmenevindeki odasına çekilmişti. ben ise bu esnada planımı uygulamaya koydum. saat 6-6.30 falandı hava henüz kararmıştı ki ben ayşegül'e yemeği dışarda yeme teklifinde bulundum. o da kabul etti.. amacım yemekten sonra biraz alkol alıp öğretmenevine döndükten sonra deliler gibi gibişmekti. birlikte zeytinburnundan taksime gittik. taksimde gibindirik bir lokantada döner yedikten sonra beraber gece hayatına akmaya başladık. şanssızlık bu ya inanılmaz bir sis vardı. istiklalede yürürken nerede yürüdüğümüzün farkında olmayacak kadar kötü bir sisti. kallavi cafe de oturduk nargile içtik, sonra tekrar barlardan birine girdik, sonra çiçev pasajına girdik beraber bi küçük rakı içtik..

    ayşegül kıvama gelmişti. kol kola öğretmenevinin yolunu tuttukq
    ···
   tümünü göster