1. 101.
    0
    kızlar için kızlık zarı genelde büyük bir problemdir. hele mütedeyyin bir ailenin kızı ise bu durumun büyük engeller teşkil edeceği herkesce malumdur. ama bu sorunu aşmak için hiçbir yöntemin var olmadığını düşünmekte saflıktır. her kız kızlığını kaybetmeden önce böyle bir endişe yaşar. burda erkeğin görevi kızı uyarmaya devam edip onu telkin edici sözler söylemektir. burdaki en önemli silahsa evlilik vaadidir. zaten evlenicez ne fark eder ha şimdi ha sonra muhabbetine girmeniz genellikle işe yarar.

    ayşegüle sarılıp boynunu öpmeye devam ettim. kulağına onu çok sevdiğimi, artık dayanamadığımı oona sahip olmak istediğimi ve karım olmasını istediğimi söyledim. mütemadiyen aşkım lütfen yapmayalım dese de onu bırakmıyordum bir süre okşayıp öptükten sonra tekrar aynı şeyleri tekrarlıyor.. birlikte olma isteğini yineliyordum. sonunda kulak memesini emip aşağılara doğru geçtiğimde artık bana tepki vermediğini fark ettim.. donumu aşağı indirip misyoner pozisyonunda üzrine uzandım. o sırada ayşegül acır mı diye sordu.. ben ise çok az bir acı hissedeceksin ama sonra çok zevk alacaksın kendini bana teslip et dedim. bacaklarını omzuma alıp penisimi vajinasından içeri ittirmeye başladım. ayşegül acı çekse de ittirmeye devam ettim ve nihayet birkaç damla kan gelmeye başladı. biraz daha gidip geldikten sonra birlikte duşa gittik.

    vajinasına biraz su tuttuktan sonra onu duşta uyarmaya devam ettim, beline havluyu dolayıp tekrar yatağa uzandık. bacaklarını omzuma alıp tekrar içinde gidip gelmeye başladım. birkaç gidip gelmeden sonra penisimi çıkarıp üzerine boşaldım. yanına uzandım, ayşegül beni öpmeye devam ediyordu. aşkım, erkeğim gibi cümleler sarfediyor diğer yandan ise penisimle oynuyor, beni uyarmaya çalışıyordu. ekseriyeti karnında yoğunlaşmış olan spermleri havluya silip öpüşmeye devam ettik.
    ···
   tümünü göster