1. 26.
    +2
    @31 senin yanlışın burda başlıyor işte.
    enler..

    kendini herşeyden soyutlamış, dünyaya dışarıdan biri olarak baktığını düşünüyorsun.

    herkesin şurda derdi var, anlatsalar hepsini en çok ben dinlerim, " en vefalı benim " gibilerinden, içten içe egonu tatmin etmeni sağlıyan( burası sana biraz sert görüncek ama anlarsın ) ancak bunları yaparken beyninde gereksiz yer işgali elde eden, boşu boşuna basit şeylere kafa yormanı sağlayan düşünceler seni sürekli olumsuzluklara itiyor.

    sen bu dünyanın sadece basit bir insanı olduğunun farkına varamıyorsun. dertlerini kabullenip yeni arayışlara koyulmayı bilmiyorsun.

    benim babam adımı unutmuş adam. huur neyse sövmiyim
    yanında ki adama bu çocuğun adı neydi ya? demiş adam. ya ben napim söyler misin :)

    sence ben bunu kafaya taksaydım bi ömür şimdi sokak köşelerinde yatıyor olmam gerekmez miydi?

    bazı şeyler. sadece onları yapanları bağlar. o adam benim adımı unutmuşsa benim açımdan bi problem yoktur. onun durup bi düşünmesi gerekir. giblemem.

    sevgili konusuna gelince. her yaşanmışlık ayrı bi mazi bırakır insanın gönlünde.
    ama kilit vurmayı da bilmen gerekir. ne çok sevgilim oldu demişsin. olur. doğrudur. olmuştur kesin..

    ama sen her sevgilinde farklı duygular yaşamadıysan onlar senin için gelip geçici hevestir. sen bir sevgiliyi el ele tutuşup cafeye, bara gitmekten ibaret görüyorsan eğer o sevgililer aslında hep kafanda oluşturduğun aynı kişidir. sima değişmiştir o kadar..

    neyse güzel kardeşim özet geçiyim ben baya uzun oldu.

    şu dünya'da sıkıntısı olan milyon, milyarlarca insan var. bunlardan milyonlarcası intihar etmiştir bu sıkıntılarını her sn dile getirdikleri için. hayatı kaçırmışlardır çünkü. yapıcak bişeyleri yok sanarlar, yeniliklere kapamışlardır kendilerini. böylesi en güzeli sanarlar. ama yanılırlar.. geriye kalan kesim ise şimdi çoluk çocuk sahibidir kim bilir. hayatı güzel idame ettiriyodur belki de. belki bi hawaii dedir şimdi he? tatildedir. mutludur ? öyle yani. anladığını düşünüyorum.

    edit. huur lafı sana değil yanlış anlama sövücektim böyle ona güzelce ama vazgeçtim sonra
    ···
   tümünü göster