1. 151.
    0
    neyse binler erman amca gitmeden önce, gökçenin ökuduğu kitabı her ihtimale karşı yakmamızı söyledi. yaktık bahçede. sabah olmuştu zaten. komşu bizimkileri aramış. bizimkiler geldi. inanmadılar tabii. baya kızdılar. kitaplığı falan yaptırdık işte evi temizlettik.

    erman amca korkmamamızı söyledi. artık daha dikkatli olun ama korkmayın dedi. peşinize kimse düşmez, kimsenin düşmesine de izin verilmez dedi. ama artık dikkatlerini çektiniz. sizin peşinize düşmezler ama aileleriniz, evlatlarınız torunlarınız için aynı şeyi söyleyemem dedi.

    beyler ne oldu bilmiyorum ama şeytanın bir planının takuna bütün bir gecemiz zehir oldu. gittiğim pgibiyatristleri saymıyorum. ilacı kesinlikle reddettim. konuştum sadece. anlattım, ağladım. bu olayı yaşayan dokuz kişi aynı dershaneye gittik zaten. birlikte konuştuk ağladık. rahatladık. ama hala kolay değil be binler. ve sınava da 1 0 geride başladık amk. o ilk günkü kabusların fenaydı çünkü.

    ve binler sanırım o kitabın saklanmasında rol oynadık. dünyaya ne yaptık bilmiyorum, insanlığı neyden mahrum bıraktık onu da bilmiyorum. bilmiyorum aq işte.
    ···
   tümünü göster