1. 76.
    +1
    neye gore intihar ettigine bagli mumin kardesim. ilacla intiharda kurtulma sansin %80 uzeri eger bulunursan. ictigin anti-depresansa 1-2 saat sonra hic birsey hatirlamazsin, bilinc yerinde degildir, uyurken cevredeki sesleri duymak gibidir. mideni yikarlar, pgibiyatriye gonderirler, xanax-passiflora-cipralex 3lusunu verir sana pgibiyatrideki gotos. sonra onlari icersin mum gibi yasarsin amk.

    bilek kesmede ise bi gibim olmuyor amk bos bos denemeyin. kestikten sonra kan kaybindan olmeniz uzun bir zaman. genellikle mallik olarak bilinir.

    denize atlamak; eger kis gunuyse buz gibi suya atlarsin. ilk giriste birazcik sok yasarsin beynin buzlanmis gibi olur. 1-2 dakika icinde vucut isin accayip duser. eger etrafta seni goren olursa once sudan cikarir su yuttuysan suni teneffus yapar sonra ambulansla hastaneye gidersin. hizli isinmanin ilk yolu ustunde ne varsa cikarmandir genellikle. boxer kalana kadar cikarirlar sonra verirler oksiceni sana.

    yuksekten atlamayi denemedim bilmiyorum

    ozet: aynen uyuyor gibi olursun panpa acisiz bir sekilde bedeninden ayrilirsin. kurtarildiginda o beden senindir ama artik sana yabanci geliyordur. sanki hapsedilmis ruh gibi intihari aliskanlik haline getirirsin. bedeninden nefret edersin.

    sonucta hep sonunda pgibiyatriye gidersin amk. xanax olmadan yasayamazsin, cipralexle her olaya mutlu bakarsin. en kotu olayda bile gulumsemeyi basarirsin. en kucuk bir seyde olasiliklari dusunursun. deli oldugunu sandiginda deli degilsindir.

    not: intihar edenlere ilk yardim yapin lan
    not2: hic intihar etmedim zaa xd. sormayin amk
    ···
   tümünü göster