1. 1.
    +69 -19
    - devamı -

    Kaldı ki ayrımcılık sadece din ve ırk üzerinden mi olur? Cinsiyet üzerinden olmaz mı? Incide sabah akşam başlıklarda eşcinsellere küfürler uçuşmuyor mu? Caps koyan erkek yazarlar da olduğu halde caps koyan kadın yazarların fotoları son detayına kadar incelenip “şişko, kıllı” diye hakarete uğrayıp – buna rağmen belki 31 malzemesi yapılıp – sonra o kadın yazarlar “kevaşe, motor, gibtirsin gitsin” sözlükten diye ayrımcılığa uğramıyor mu? Sözlükte gibiş maceralarını anlatan erkeklere “aslansın, kaplansın” denirken aynı şeyi yapan kadınlara “ilgi huursu” denmiyor mu? (bkz: caps koyan kadın yazarlara yönelk ikiyüzlülük), (bkz: kicimdakigoncagul e açık mektup)

    “rus” kelimesi bu sözlükte “huur” ile eşdeğer anlamda kullanılmıyor mu? üç güne bir birileri başlık açıp huur, escort numarası istemiyor mu bu sözlükte? huurlar yani ciks işçileri, o eleştirdiğin kayıtdışı çalışmanın, işsizliğin, sömürücü patronların, sömürücü düzenin kurbanları değil mi? (bkz: inci yazarlarına pekekent muamelesi)

    Incide yasal ve vicdani olarak çocuk olan liseli kızların gizli çekim fotoları yüzleri görünecek ya da görünmeyecek şekilde paylaşılmıyor mu? Bu fotoların paylaşıldığı sitelere ziyaret düzenleyelim, onları gibertelim diye öneride bulunan var mı? Bu fotoları paylaşmayalım diyenlere “ekşici bin” denmiyor mu? Muhtemelen çoktan öldürülmüş olan “liseli serap” adına kaç tane başlık açıldı bu sözlükte bir bak bakalım. (bkz: incideki gizli sübyancılar)

    Incide başını örtmeyi seçen kadınlarla ilgili fanteziler, onların frikik fotoları yayınlanmıyor mu? “türbanlı capsli” başlığı altına bir yazar ironik bir biçimde zübeyde hanımın başörtülü fotosunu koyunca başörtülü kadın 31cisi yazarlar büyük bir ikiyüzlülükle dini ve milli hassasiyetlerini öne sürüp galeyana gelmediler mi? (bkz: türklerin dini milli duygu fetişizmi) (bkz: başörtülü caps 31cilerine tokat gibi caps) (bkz: sübyancı kalsın din millete hakaret eden gitsin)

    En temel hak gasplarından biri olan tecavüz, cinsel taciz ve cinsel saldırı inci yazarları tarafından olumlanıp güzel eğlenceli bir şey gibi espri konusu yapılmıyor mu? Arat bakalım kaç tane “tecavüz” başlığı açılmış incide. Ekşici kadın yazarlarla ilgili bile döverek, ağlatarak tecavüz fantezileri kuran tecavüzcüler yok mu aramızda? (bkz: inci yazarları ekşinin yavrularını hoplattı). bu başlık şikayet edildiği halde sözlükte durmaya devam etmiyor mu?

    Peki sen mektubunda Abazanlığının sebebini bile sisteme yüklerken, Türkiyedeki kadınların aynı abazanlar tarafından evlilik öncesi seviştikleri için “patlak” diye nitelendirildiklerini; msnde yazıştıklarında capslerinin, seviştiklerinde gizli görüntülerinin aynı abazanlar tarafından internete yayıldığını ve aynı abazanların incide bu görüntüleri paylaştığını; sevişmeyi sevdiğini anlatan kadınlara huur dendiğini bilmiyor musun? (bkz: gibişten bahseden erkeğe ilgi huursu dememek) (bkz: huur diyerek kadını aşağılamaya çalışmak) (bkz: patlak kızla evlenirim diyen zütoşlar kim)

    Bu yapılanları deşifre etmek, bunlarla dalga geçmek için erkeklerin penis boylarını eleştiren, erkekleri cinsel nesne yerine koyarak ciksi erkek capsleri koyan, ya da milliyetçi-cinsiyetçi erkek yazarlarla dalga geçmek için farklı milletlerden gibiştiği erkekleri anlatan, kendisinin beyaz türk olduğunu ama kocasının “iri kürt yannanı” olduğundan bahseden benim gibi kadın yazarlara “amı folloş huur, kevaşe, pkklı, caps koymayacaksan git, bu sözlükte kadın yazar istemiyoruz, keyfimizi kaçırıyorsun” diye ayrımcılık uygulanmıyor mu? Ne kadar çok “rus” gibtiğini anlatan erkek yazarlara “aslanım, koçum” denirken üstelik?

    Velhasıl güzel kardeşim, iyi niyetlisin, güzel yazmışsın ama bir konuda çok fena yanılıyorsun. inci mektubunda yazdığın gibi popüler kültürün dejenere olmasına karşı bir tepki değil, bizatihi o dejenere kültürü yeniden ve yeniden üretiyor. Popüler kültür ne kadar cinsiyetçi ise, ne kadar dini ve milli duygu hassasiyeti safsatasıyla yoğrulmuşsa, ne kadar iktidara kayıtsız şartsız boyun eğiyorsa inci sözlük de, inci yazarları da o kadar öyle.

    Kürtlere karşı “ya sev ya terket” mitingine katılan ırkçılar; oturduğu sokakta kaldırımlar delik deşikken vederson’a yüzbinlerce dolara harcayan ankara belediyesporu tutmaya devam eden taraftarlar; bakire olmayan kadınlardan “patlak”,“huur” diye bahseden ikiyüzlüler; kendi bacısına yapılsa dünyayı yıkacağı halde, başka birinin bacısının gizli çekim ve tecavüz görüntülerine bakarak boşalan namertler; üniversite mezunu olduğu halde yaşadığı ülkede iş bulamadığı için ciks işçiliği yapmak zorunda olan, bir kısmı da pasaportları ellerinden alınarak buna zorlanan “rus” kadınlarla para karşılığı yatan vicdansızlar; iktidara ve sisteme her daim baş eğen, “provokasyon” yapıyor durumuna düşmemek için sürekli susan ve susturulmayı kabul edenler – işte onları uzaklarda arama, onlar burada incideler.

    Ve inci popüler kültürün dışında ya da karşısında değil, bizzat göbeğinde.

    Biz ise o popüler kültürün savurduğu, kapitalizmin işsizleştirdiği, fazlaca boş vakti olan, gerçek hayatta patronun, belediyenin ya da hasankeyfi yok edenlerin karşısına çıkamayan, sisteme tepkiyle içinde biriken enerjiyi de yine sistemin kendi kanallarıyla (popüler bir televizyon progrdıbını arayıp “inci giber” diyerek) boşaltan bir avuç kaybolmuş insanız.

    Incide geyik forever. Sistemle mücadele için ise bilgisayarı kapatıp sokağa çıkmak gerek. (bkz: inci sözlük neden yasaklanmıyor komplo analizli)

    Sevgiyle gözlerinden öperim,

    kardeşin Valerie solanas

    “özet geçmeyen ve tespit yapan Ekşici *, amı folloş, çirkin huur”
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster