1. 901.
    0
    Beyler bu sayfada kim okur bilemem ama okuyun çok önemli bu yazdıklarım ;
    Sakın gaza gelipte bişey yapmaya kalkmayın. programı inceledim , vucut geliştirme işinde oldukça amatörüm ne kadar giblersiniz beni bilemem ama ben yinede yapayım uyarımı.
    Adam ölümüne sallamış beyler . Yazdıkları hareketleri amatör biri yaparsa yani bilinçsiz olarak denerse kendini sakatlar. Sadece göğüs ve bacak vermiş . Araya 1-2 kol koymuş o kadar. Bak güzel kardeşim kaslar parça parça değil bir bütün olarak çalışır. Büyük kas grupları , küçük kas grupları vs. Sen gidip mucize yaratıp göğüs yapsan ne olacak ? Çelimsiz kolların , yağlı göbeğin ? ama olsun bacak yaptırmış . He evet , ne gibe yarayacak o bacak ?
    Setler , tekrarlar falanda çok , ya bu başlıktakilerin çoğu hayatında ilk defa senin gazına gelip çalışmayı deneyecek , sakatlayacaksın adamları !
    Gaza gelip iş yapmayın beyler. Hareketler için zaten spor salonuna yazılacaksınız , adam gibi oradaki antrenöre sorun size program çıkaracaklar. Yavaş yavaş arttıra arttıra olacak bu işler . 1.5 aydır vucut geliştirmeye gidiyorum ( amatör olduğumu söylemiştim ) o yazdıklarının yarısından çoğunu daha vermediler bana .

    Özet : Gaza gelmeyin , gidin vucut geliştirme forumlarını falan okuyun , spor salonuna yazılırsanız antrenör yardımı alın.
    Kafadan yazılmış bir programla hele ki bu programla benim kanaatim kendinizi sakatlamaktan öteye gidemezsiniz.
    Benden bu kadar.
    ···
   tümünü göster