1. 26.
    +1
    sevgili günlük,

    kafam beynim dümdüz. sabahtan müvekkil şirkete gittim, öğlen ne güzel dönecektim güya. fakat şirket yetkililerinden biri ehliyeti kaptırmış, hop bi dilekçe, hop ver elini kadıköy sulh ceza... bi de adamcağız da benimle geldi, tamam iyi adam seviyorum ama bikbikbik beynimi skti attı bütün gün. yemek de yiyemedim adliye açılır açılmaz hemen hakimle gidip konuşucaz diye... bizim müvekkilin toplantısı varmış ona yetişecekmiş, hemen gidip gelmemiz lazımmış. açım ulan.

    o değil de, geldim ofise tamam mı. işte dosyaları yerleştir masanı topla filan, bi de baktım patron mail atmış. benim diğer şirketin kararlı dosyalarını istemişt bu tamam mı, ben de yazdım hepsini. davacısı kim, davalısı kim, karar kabul mü red mi. yazdım bi güzel. bizimkinin davalı olduğu dosyalarda birkaç tane red kararı var. patrondan gelen soru: "bu dosyalarda red kararı yani lehimize mi?"

    yemin ederim ağlicam. başım ağrıyo, yorgunum, açım, dağ gibi işim var, şu ofiste 30 saniye sessizde duramıyorsun ve eşek yüküyle para kazanan patronun (iki patronun yaş ortalaması yazıyla otuz iki) sana kalkmış "müvekkil aleyhine açılan davanın reddedilmesi lehimize mi yani" diye soruyor.

    bi sktir git çay koy diye cevap yazmak istedim yeminle.
    ···
   tümünü göster