1. 1.
    +7
    yalnızlık nedir burda herkes az çok bilir beyler ama öyle birşeydirki bu meret kimi zaman özlersin bıkarsın insanlardan kimi zaman yalnızlığından kusarsın isyan edersin

    kimi zaman dostların olur yanında kimi zaman ailen olur kendini yinede yalnız hissedersin işte odur en zor yalnızlık hatta belki sevgilin olur yanında ona sarılırken kendini okadar yalnız hissedersin ki çaresizliğin dibine vurmussundur artık beyninde karadelikler görmeye başlarsın bırakırsın kendini o kara deliklerde kaybolmaya.

    işte en kötüsüde budur amk bir kere kayboldunmu o kara deliklerde çıkışı cok zordur artık yoksundur artık eski sen sürekli boslukda hissedersin kendini hayatın gibilir hic bi beklentin kalmaz melankolik sarkılar dinler durursun gibik gibik.

    okuluna gitmezsin sonra derslerin kalır alttan hayvan gibi bakarsın olmuyo bitmiyor amk okulu sonra durursun şöyle bir sigara yakarsın ve "napıcam lan ben amk" dersin kendi kendine ama cevap bulamazsın yaşamaya devam edersin yaşamak bile demeye dilin varmaz aslında bu hayata ama dersin yinede.

    ve sonunda belkide bir kaldırım üstündeki cesedinin üstüne gazete örteceklerdir yada es kaza bi dikiş tutturursan zengin olursun az cok eğlenirsin avutursun kendini ama büyük ihtimalle sevmediğin birisiyle evlenip asgari ücrete calısıp hiç bi sosyal yasantısı olmadan hayatından gram zevk almayan biran önce bu hayat bitse ölsek gitsekde kurtulsak diye içinden söylenir durursun.

    ve dostlarım ve panpalarım hepsi o yalnızlık hissinden o aciz duygudan kaynaklanır. o karadeliğe girdinmi bikere hayatın böyle gibik bi şekilde devam edicek demektir.

    benim geleceğimde cok buyuk ihtimalle o sevmediği kişiyle evlenen asgari ucrete biran once ölsekde bitse bu işkence diyen birisi olarak gelişicek ve engelleyemicem bunu.

    kendi yalnızlığımıda böyle anlattım işte cok uzun oldu yazı belki panpalar ama okuyanlara teşekkürler taşaklarınızı yerim sizin

    son olarak michael gibkofield reyizimizin yanlızlık hakkında cok iyi tespitlerinden bi tanesinide yazıyorum

    Yalnızlığın ne olduğunu tuvalete girip sıçarken kapıyı kapatmayan bilir
    ···
   tümünü göster