1. 1176.
    +11
    "şeyy" diye başladı lafa
    "dün gece" dedi sonra. ama yarım yarım soyluyo amk
    "biz" dedi ardından o an anladım ben amk. kstim bunun sözünü
    "dün gece beraber olduk mu diye soracaksın di mi?" dedim sinirle. çok kızdım amk. "ben senin sorhoş dıbına mı kaldım?" diyecektim ama hem ayıp hem de yalan olmadığından demedim. sonucta harbi harbi bi seneye yakındır gördüğüm ilk am oydu lan. onun yerine "yazık" dedim sadece.
    hızlandım montu almaya portmantoya gittim hızlı hızlı. bu peşimden geliyo tabi.
    "seçil gibtir git peşimden biliyorum yolu" dedim kızgın kızgın
    anladı neye kızdığımı.
    "öyle demek istemedim" dedi.
    "ne demek istedin lan o zaman?" diye sordum. baktım cevap vermeye kalkıyo o konuscağına ben konusayım dedim devam ettim "secil sen beni ne sanıyosun bilmiyorum ama ben sarhos bi kızdan faydalanacak adar namussuz bi adam değilim. üstün ıslaktı. hastasın daha da hasta olma diye değiştirdim. korkma değiştirirken de orana burana ellemedim" dedim.
    heralde ağırına gitti ağlamaya hazırlandı. o ağlamaya baslama arefesine gelince ben daha da sinirlendim amk.
    "sakın ağlama. ben gidince ağlarsın" dedim
    "adnan" dedi. açıklama yapacak aklı sıra. yine kesitim sözünü
    "ben bi baskasını seviyorum secil. ama sana dün gece el sürmemem bu yuzden değildi. onun sebebi ben senin acziyetinden faydalanacak bi adam olmamam yuzundendi" dedim. içime nihat doğan kaçmıştı amk. duramıyodum, devam ettim "hani seviyorum seviyorum diyosun ya seven insan sevdiğine böyle bi imada bulunmaz. seninki sevgi değil. sadece seni bi başkasını secerek terk ettiğim için içinde oluşan bi kompleks" ben bunları soylerken kız saldı amk kendini. ağlıyo. ama nihat doğan boyle bi durumda durmazdı. ben de durmadım amk.
    "secil beni kotu biri olarak tanımlayabilirsin, seni yarı yolda bıraktığımı da soyleyebilirsin ama bence seninle o yarım yolu seni kullanarak yuruyeceğime gerçekleri soyleyerek yurumemem daha evla idi. şimdi gidiyorum bi daha lutfen bana kendini sevdiğim, değer verdiğim kişileri taciz eden biri değil eskide kalmış iyi bir arkadaş olarak hatırlat kendini" dedim ve cıktım ordan. arkama da bakmadım. zütsün falan diyecekler olucaktır ama ben o kızı kullansaydım züt olurdum bu durumda en fazla amın feryadı diyebilirsiniz benim için. ötesine izin vermem amk
    ···
   tümünü göster