1. 401.
    0
    ııı.. şeyy. bu sorun bizim bir arkadaşda daha var. o da hep böyle insanlardan çekiniyo ne bileyim konuşamıyo (ananı gibim sesim inceldi). mesela ben hep karı kız takılırım o kızların yanında kızarır bozarır dudağının kenarı seğirir hatta. bakkala girdiğinde bir şey almadan çıkamaz ekgib para üstü verseler itiraz etmez. insanları kendinden üstün görür. Bu ben değilim ha bizim bir arkadaş.(rezil olduk a.q)

    ehehehe buna benzer bir konuşma hatırlıyonuz mu la? kendinizi hep bizim bir arkadaş oalrak tanıttınız mı hiç (:

    Evet ailenizden bir gibim görmemiş olabilrsiniz, sizi adam gibi yetiştirememiş olabilrler. peki ömür boyu suçu ailenizin üzerine atarak hayatı gibim gibi yaşamaya devam mı edeceksiniz. la olum kendinizden üstün gördüğünüz adamlar var ya sizin bildiğinizin 3 te 1 ini bilmiyorlar a.q (herkes aynı cümleyi kuruyo ama durum böyle) adama websiten var mı deyince "evet var isim@hotmail.com" diyo a.q. lan bir gram utanma sıkılma yok herifte.

    lan bir sürü şey yazmak sitiyorum ama 18 sayfa boyunca herşey yazılmış. vermek istediğim sosyal mesaj hepinizin zütüne koyim. sizleri seviyorum, 20 yıl sonra geriye dönüp baktığınızada "keşke o gün o çocuğa lafı koysaydım a.q", "ulan o kızı gibemedim ya" demeyin.
    ···
   tümünü göster