1. 26.
    0
    ertesi gün uyanır uyanmaz gidip yeni bir hat aldım. biraz biriktirdiğim paralar birazda babamdan çalarak tabiki. artık görevimi tamamlamıştım ve bana ihtiyacı olan diğerlerine sıra gelmişti.

    bilenler bilir, mynetin sohbet serveri vardı. artık yok kapattılar smeet olarak faaliyette şuanda. çok uzun seneler mynet sohbet yetkilisi olarak görev yaptım orada. myops myoper vs farklı farklı görevlerle. orada öyle boş boş günlerimi geçirirken birgün bi site dağılmaya başladı reklam olarak. biz banladıkça devam ediyordu reklamlar. siteye girdiğimde mynet sohbetten bi kızın kamerada soyunduğu resimlerinin olduğunu gördüm. o an böyle nasıl anlatayım hani olur ya sırtınız bi anda sırılsıklam olmuş gibi terlersiniz. sıcak soğuk bi üşüme gelir. bu kızın bana ihtiyacı vardı ben ise mal mal chat yapanlarla ilgileniyordum. hemen sitedeki numarayı aradım. kız açtı kimsin nerden aldın muhabbeti oldu. siteden aldım diyince suratıma kapattı. birkaç kez aradım fakat hep meşgule aldı. sonra mesaj attım
    - ben mynetten Arai. yardımıma ihtiyacın var.
    o zamanlar şimdiki gibi değildi, öyle internette şu oldu bu oldu savcılığa vereyim olayı yoktu o zamanlar. internette yapılana çare yoktu insanlara göre. şimdi adama anan zaa desen savcılığa veriyor amk. herneyse. birkaç gün sonra birisi mesaj yazdı mynette.
    - nasıl yardım edeceksin?
    bende o dönem mynet yardım odasına da bakıyorum. mynet yardım ekibi olduğumuzdan birisi makara yapcak aklı sıra diye düşündüm kızın olduğu aklıma bile gelmedi.

    -problemlimisin?
    -yardım edeceğim demişsin?
    -demişsem ederim dedim. problem ne?
    -bana mesaj atan sen değilmiydin? diyince ben uyandım. anladım o olduğunu.
    ···
   tümünü göster