1. 1.
    +45 -2
    ocean s eleven - ocean s twelve - ocean s thirteen - soygunlar yapan bir grup kişi vardır ve bunların yaptıkları soygunlardan oluşur film. izlemediyseniz kesinlikle izleyin.

    once upon a time in america - robert de niro reyizin en meşhur filmlerindendir. çocukluktan arkadaş olan bir kaç genci anlarır. de niro reyiz hapishaneye düşer ve çıkınca arkadaşları yine bunu aralarına katarlar. uzun filmdir ama, izleyin derim. dünya film klagiblerindendir.

    one flew over the cuckoo s nest - jack nicholson reyizin en kral filmidir. adam akıl hastanesine gider kendi isteğiyle ve hastanedekileri hastane görevlilerine karşı organize eder. gerçekçi ve hayat dolu bir filmdir. kesinlikle kaçırma.

    paycheck - teknoloji dühasını oynar ben affleck. adam bir şirket için icatlar yapar ama çalışmadan önce şöyle bir anlaşma yapar. projden sonra, proje süresi boyuncaki hafızası silincektir. ama iyi para için yapar bunu. son defasında ise, şirket yetkilileri adamın hafızasını silip parasını vermemeğe kalkışırlar. ben affleck reyiz yer mi amk? adam öyle bir şey düzenliyor ki, hasgibtir denir buna ancak.

    public enemies - 1930larda john dillinger diye bir mafya babası vardır. aslında adam genç, bi de johnny depp oynuyor. polisler adamı yakalamak için uğraşırlar, dillinger ise çok akıllıdır. güzel filmdir, izleyin.

    pulp fiction - bana göre şimdiye kadar yapılmış en güzel filmdir. tarantinonun şaheseridir. olayların yerleri değiştirilmiş, filmin başındaki hisse ortada olması lazım, sonundaki hisse başlarda bi yerde. ama filmin anlattığı şey bu değil. şimdi filmde ne anlatılıyor dersen, bi şey diyemem, ama beğenmezsen nick6mı gibert diyebilirm. ccc tarantino reyiz ccc

    rain man - tom cruise ve dustin hoffman oynar baş rollerde. bunlar iki kardeştirler ve hoffman bir delidir. ama adamın hafızası mükemmel üstü. izle ve gör derim.

    reservoir dogs - bir tarantino klasiğidir. bir grup cinayetkar bir iş için toplanırlar ve bunların içine bir polis sokmuşlardır. ama neyse ne anlatayım amk, 10 numara bir film, izlemeyeni gibsinler.

    righteous kill - iki polis, birisi al pacino, diğeri robert de niro. birisi suç işler ama bir birlerini ele vermek istemezler. kesinlikle kaçırma, daşşaklı bir filmdir.

    saving private ryan - savaş filmlerinin kralı derim ben buna. amerika yasalarına göre, tek oğul savaşa gitmez. savaş süresinde bir askerin kardeşleri hepsi ölür ve yasaya göre tek kalan kardeş eve dönmelidir. ama savaş sırasında adamı geri getirmek kolay değildir. bu iş için bir grup asker bu askeri aramak için savaşın en kaynar noktalarından geçerler. savaşı gerçekleri ile, vahşiliği ile gösteren en güzel filmdir bence. baş rolde tom hanks reyiz oynar.

    saw (I-IIV) - testere lakaplı bir manya, insanları ölümcül sınavlara sokar ve amacı hayata değer vemeyen inslarlara hayatın değerini öğretmektir. sınavdan geçmek için büyük kurbanlar vermen gerekir. şimdiye kadar yapımış en iyi filmlerdendir bana göre. dehşet vahşet içerir, söyleyeyim. ama izlemeyeni de giberim.

    scarface - 1980 yılında kubadan gele göçmen tony montana diye bir adam vardır, al pacino reyiz oynar. adamın amacı mafya dünyasının dıbına koyup en yüksek makamda oturmaktır. en güzel filmler listemin ilk beşliğine girer bu film.

    se7en - hıristyanlığa göre 7 büyük suç vardır. bu suçları işleyenleri tutup cezalandıran bi de manyak var bu filmde. 7 suç, yeni suçlu. brad pitt ve morgan freeman oynar baş rolleri. kral filmdir, beğenmeğene direkt saksoya geliyorum.

    seven pounds - bu film hakkında ne desem spoiler amk. baş rolde will smith oynar. sonunda hasgibtir değeceğiniz filmlerdendir, sakın ha kaçırmayın.

    sheitan - vincent kasselin baş rolde oynadığı karışık bir filmdir. korku filmi denebilir. bir grup genç dinlenmek için bir köye gelirler ve köyde manyak bir adam vardır. bu tarza daha isim koyamadım amk. fransız filmidir ayrıca.

    sherlock holmes - meşhur dedektif sherlok holmes ve onun yardımcısı watson. mistik bir suçluyu aramaya koyulurlar. sonunda hasgibtir deyeceğiniz filmlerdendir. kesinlikle izleyin.

    shutter island - polis olan di caprio reyiz bir araştırma için, tedavisi mümkün olmayan, zihinsel sorunları olan insanların tutulduğu bir ada hapishanesine gelir. ama olaylar aslında gördüğün gibi değildir. kesinlike izleyin, 10 numara filmdir.

    slumdog millionaire - bana göre taktan bir hindistan filmi, çoğu insana göre süper bir film. hindistanlı bir fakir bin kim milyoner olmak ister yarışmasına katılır ve soruların cevabını hindistan filmlerindeki gibi tesadüf sonucu buluyor. bi de sonunda dans ediyorlar amk, ııııığ iğrenç amk. neyse, 8 oskar almış amk.

    snatch - jason statham ve brad pitt reyizin rol aldığı mükemmel bir guy ritchie filmidir. brad pitt bir çingenedir ama mükemmel bir dövüşçüdür. ama bu dövüşlerde yenileceksin denildi mi yenileceksin arkadaş. çingeneye laf geçirmek mümkün mü amk. kesinlikle izleyin binler, kral filmdir.

    taken - eski ajanın kızı parise gelir ve kızı kaçırırlar. babası ta ebesinin amerikasından kızını kurtarmak için parise gelir ve her kesin dıbına koyar. film bu.

    the art of flight - buna aslında film denmez, belgesel denir. reb bull-un çektiği bir filmdir, skicileri gösterir. müziğiyle, tipiyle, kaliyesiyle, heyecanıyla mükemmel bir belgeseldir. nerdeyse konuşma yoktur ama, izledikten sonra alp dağlarına koşarsın amk.

    the aviator - zengin genç bir adam, di caprio oynuyor, film yapmak için heveslenir. ama adam bir filme o kadar para koyuyor ki, o parayla yeni ülke kurulur amk. adam uçak hayranı ve savaş filmi çeker. bi de hastalığı vardır, her şeyden iğrenir, temizlik manyağı. ve film hayal ürünü değildir, gerçek olaylardır.

    the big lebowski - bu filmi yapanın amk ve bu filmi beğenenlerin zütüne koyayım. niye bu kadar meşhur lan bu film? bi taka yaramayan, hayatı bowling oynamakla geçen bir kaç kişini anlatıyor, kesinlikle izlemeyin. ve de bu filmi bana adam akıllı anlatacak, neden bu kadar meşhur olduğunu ve bazıları tarafında bu kadar tutulduğunu anlatacaklara nick6 benden

    the boondock saints - iki kardeş, suçluların düşmanı. suç işleyerek suçluların dıbına koyan ölüm melekleri resmen. 10 numara filmdir, kesinlikle izleyin.

    the curious case of benjamin button - insan doğar, büyür, ölür. burda böyle değil, brad pitt reyiz oynuyor benjamini. burda insan doğar, küçülür, ölür. adam yaşlı doğup küçülüp ölüyor amk.

    the departed - di caprio, matt damon ve jack nicholson reyizlerin oynadığı mükemmel bir polis mafya filmi. sonunda hasgibtir dersiniz.
    ________________________________________________________________________________

    devamı @4de
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster