1. 1.
    +36 -3
    the devil s advocate - keanu reeves, al pacino ve charlize theron oynar. reevez reyiz al pacino reyizin avukatlığını yapar. ama al pacino reyiz şeytanmış. süper bir filmdir

    the fifth element - bruce willis, milla yovovic ve gary oldman oynar. gelecek, uçan arabalar falan derken, dünyayı kurtarmaya çalışırlar.

    the game - insani hisslerini kaybetmiş bir zengin ve hayatını değiştiren bir oyun. insanlık nedir, arkadaşlık, akrabalar nedir hatırlamak için, adamın hayatını giberler, sakınn haa kaçırmayın.

    the godfather (trilogy) - amerikadaki italyan mafyasını anlatan bir film. 3 kısımdan oluşur. bana göre gelmiş geçmiş en iyi filmdir, ne tarz film severseniz sevin, bu filmi izlemediyseniz gibtirin gidin derim. ccc al pacino ccc ccc marlon brando ccc. filmin ilk kısmının sadece 6 milyon dolara çekildiğini ilk duyduğumda hasgibtir demiştim. gerçi 1974 yılında az para değildir ama, yine de insanın inanası gelmiyor.

    the green mile - hapishanedeki çalışan bir işçi ve ölüm cezasına mahkum olmuş suçlular arasında geçen dramdır, hayati dramların babasıdır bu film. tom hanks reyiz giber.

    the hangover - son dönemin en çok gülünen filmlerindendir. 4 arkadaş düğün öncesi bir keyif yapalım diye las vegasa giderler. yarın uyandıklarında dün yaşadıklarını unuturlar. ama dün neler yapmışlar adamlar, neler neler amk, ben 24 yıllık hayatımda o kadar macera yaşamadım, adamlar bir geceye yaşamışlar.

    the illusionist - bir sihirbazın hikayesidir. sevgilisini elinden alırlar ama, sevgilisini geri getirmek için adam neler neler yapar. sakın izlemediniz demeyin.

    the imaginarium of doctor parnassus - karşınıza çıkarsa kesinlikle izlemeyin, onun için yazdım.

    the italian job - bir grup soyguncu ve içlerinden kendilerine ihanet eden bir zütelek. zütünden kan alırlar adamın, kesinlikle izleyin, böyle soygun görmediniz.

    the jackal - bruce willis reyiz bir killerdir. onu durdurmak için richard gere'nin oynadığı sniperi hapisten serbest bırakırlar. güzel filmdir

    the jacket - yanlışlıkla akıl hastanesine getirilmiş bir adam. adamın üzerinde bazı deneyler yaparlar ve adam deneyler sonucunda geleceğe gider. güzel film, kaçırmayın.

    the lives of others - doğu almanyada insanların nasıl kontol edildiğini anlatan mükemmel bir filmdir. spoiler vermeyeyim, izlemeden yaşamayın.

    the machinist - bir yıldır uyumayan christian bale reyiz bir makinisttir. adam hayal falan görüyor, izlenilesi filmdir.

    the mask - jim carrey reyiz oynar. bir maske vardır, onu takarsan yeşil derili bir manyağa dönüşüyorsun. eğlenceli bir komedi filmidir, keyfiniz bozuksa izleyin, kesinlikle iyi gelir.

    the matrix - valla ne desem bilemiyorum ama, bilim kurgu seviyorsanız izlemişsinizdir zaten. izlemediyseniz izleyin, daha ne diyeyim amk.

    the passion of the christ - isa peygamberin son gününü gözler önüne seren bir mel gibson filmidir.

    the prestige - iki sihirbaz, bir birinin arkadaşı, düşman olurlarsa ve bir birirlerini yenmek için yarışmaya girirlerse, yapamayacakları şey yoktur. şimdiye kadar izlediğin en iyi filmlerdendir, kesnilikle izleyin.

    the quick and the dead - western tarzında bir filmdir. babasını öcünü almak isteyen genç silahşör bir kız. çok güzel bir çekimdir, tarzı sevenler sakın kaçırmasınlar. ayrıca, o kızı sheron stone oynuyor.

    the reader - hayatımda izlediğim en iyi dram filmi. ilk 20-30 dakikası gibişten ibarettir. lilesli bir ergen ve 30 falan yaşlarında bir dul kadın. her gün her gün sevişirler, bunun karşılığında kadın liseliden bi tek ona kitap okumasını ister. bu filmi izlediğimde ağlamıştım, yalan yok.
    ____________________________________________________________________________

    devamı @5de
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster