1. 1.
    +15 -3
    evet beyler. şuku derdi yok nick6 derdi yok. tamamen hizmet amaçlı ilk entry den uygulayışı anlatıyorum...

    siz not alın binler...

    gerekenler

    * sigara önemli. kullanmıyorsanız derhal başlayın.

    * evde fayans bulunacak bu da önemli.

    * bir takvim evet takvim.

    uygulanışı

    1 ilk olarak sabah kalkar kalkmaz sigaramızı yakıyoruz beyler... bir numaralı iştah kesicidir. kahveyle tüketildiğinde metobolizmayı hızlandırır. şimdi bunu yaptık ama yıllardır öyle alıştırdık ki midemizi yemeğe, iştahımız tam manasıyla kesilmeyecek burda devreye fayans giriyor.

    2 şimdi ayağındaki terliği çorabı çıkart kardeşim. soğuk fyansın serinliğine teslim et kendini. 5 dakika kadar sonra midende bir guruldama, bir sıçma isteği hissedeceksin. o sigaranın etkisiyle nispeten az yediğin kahvaltı varya. tuvalette henüz besinler tam olarak kana karışmadan çıkıverecek. bunu her öğün için uyguluyorsun. metobolizma önemli hızlanırsa nasıl kilo verdiğine sen bile inanamayacaksın.

    3 gelelim takvime. öyle senelik takvim falan olmayacak. telefon takvimi tavsiyemdir bu yüzden. şimdi 2050 yılının 4. çarşambasına bak kardeşim takvimden. kimin önce gideceği belli olmaz ama muhtemelen sen bu tarihlerde tüm aile büyüklerini toprağa vermiş olacaksın. o gün oynanacak şampiyonlar ligi maçını baban izleyemeyecek... çok üzücü değil mi. moral bozukluğu muazzam bir iştah kesicidir. bu söylediğim olayı da her öğünden önce uygula.

    iştah falan kalmadı kalanı da soğuk fayansa basıp sıçarak çıkartıyoruz...

    2 ayda 15 kilo garanti...
    2016 güncellemesi. Hala çalışıyor...
    ···
   tümünü göster