1. 76.
    0
    şunun sıfata bak ya. ulan sıfatını gibtiğim big bang diyosun güneş diyosun ay diyosun bunların hepsini getirip senin önüne koyan bilim adamları oldu. onlar sana bunları söylemese sanki kuranda varmış gibi konuşabilecekmiydin pekekent? utanmadan bide emek hırsızlığı yapıyo uyanığa bak lan sen. "efendi aramanıza gerek yok kuranda var zaten" diyo gibimin çekme kurma kolu.

    5 karış sakalıyla çıkmış oraya hala allah kuran mezhep diyo ya. müslüman ülkelerin hepsinin hali ortada petrol olmasa zütünüzü karıncalar yiyecek. insanlar araştırsın, ömrü boyunca eşek gibi çalışsın ortaya bişeyler koysun amcık ağız çıksın "kuranda yazıyo zaten ehehe" desin. senin yaya beynini gibim ben.

    neymiş efendim evren nasıl olmuşmuş. ulan pekekent bir şeyede bilmiyorum demeyi öğren. en çok bilmiyorum diyen insan en çok şey bilen insandır. evrenin nasıl oluştuğunu, dünyadaki hayatın nasıl başladığını bilmiyosan vede bilmediğin herşeye allah yaptı diyeceksen sen hiç bir şeye cevap bulamazsın bu kafaylada zaten bulamadınızda. anca çalın çırpın.
    ···
   tümünü göster