1. 51.
    0
    @79 senin söylediğin şey şu; nükleer santral ters bir durumda çevrenin anasını giber. ben de diyorum ki eğer son tekneloji ile yapılırsa çevrenin anasını gibmez. hadi gibti diyelim senin bu söylediğin hep en kötü seneryoda gerçekleşecek bir durum ki ihtimal çok düşük. ancak senin savunduğun diğer enerji üretim metodlarının hepsi zaten daha başladığı andan itibaren çevreye zararlı. halbuki nükleer santral durduğu yerde etrafa hiç bir zararı yok. atıklar var onların da çözüm yolu basit anlatırım.

    yani sen diyorsun ki abi olurda başımıza meteor düşerse falan nükleer santral gibi tutar çevre felkati olur. dünya çapında bu felkatlerden kaç tane gerçekleşmiş araştırman var mı? yok. sebepleri neler biliyor musun? bilmiyorsun. o konularda bütün tedbirler alındı mı? alındı? ha bunun yerine biz diğerlerini uyuglayalım. çevrenin anasını o şekilde gibelim.

    en ufak bir olay diyorsun algılamış değilim ne olacak olay ya? terör saldırısı mı? hayvan gibi güvenilk koy amk askerler korusun kale gibi çek duvarları koy kuleleri geleni gib gideni gib. onun dışında ne olacak? deprem bölgesi olmayan yerlere kur ki türkiye de olabilecek deprem büyüklükleri belli santrali dzügün kurarsan gibsen bir şey olmaz. bizim burda tsunami olmaz. lan ne olacak allah aşkına söyle bir örnek ver ya şu olursa de bana? emin ol söyleyeceğin her şeyin çözümü var. son teknoloji+ kitabbına göre yapılırsa gibsen bir şey olmaz o santrale etrafına da gram zarar vermez.

    enerjiyi ve cebini diyorsun. ülke eknomisinden bahsediyoruz lan. milletten aldığım doğalgazdan elektirk üretmeye çalışıyoruz farkında mısın. ülke ekonomisini nasıl gibtiğinin farkında mısın? elektrik lan bu enerji. enerjin yoksa bitersin ne cebi elektrikler kesilsin bakayım o fabrikalar üretim yapabiliyolar mı? hala cep diyosun.

    nükleer enerjinin durduğu yerde hiç bir zararı yok ağzınızda bir laf nükleer enerji zararlı tak zararlı sanki kurduğun andan itibaren radyasyon yayıo amk baz istayonu daha zararlı lan ne santrali?

    benim gibi gibko laflarla diyosun çünkü söylediklerim konusunda gram bilgin yok. ne söylediğinin farkında değilsin ezbere konuşuyosun.
    ···
   tümünü göster