1. 551.
    +1
    konuya girmeden once diyecegim sey de suydu. dun hikaye ye devam etmeye baslamadan once bir not yazmistim eger okuduysaniz.

    thy de calisan biriyle tanistim, oda izmirli , cok hos vakit gecirmistik dedim, ve bugunde bulusucaktik , nitekim bulustuk da.

    bilmiyorum benim ozlemimden mi , yoksa baska birseyden mi..cok etkilendim ben bu kizdan be panpalar.bir gulusu var, karnim acikti gevrek olsay di da kahvalti da yeseydik deyisi vardi, sormayin gitsin.

    belki ben boyle seylere hasret kaldigimdan etkilendim dedigim gibi bilmiyorum, ama cok guzel guluyordu... yarin da gidiyor, telefonu bile yok ben de tr de ulasabilecegim. isteyemedim, utandim... artik birda ha gelisinde cin numarasindan arayacak beni umarim, ozaman tekrar gorusecegiz.

    daha once bir cok kez soyledigim uzere, burda cok hatunla beraber oldum beyler , ama su kizi gordugumde diyorum, sen kal burda benimle, senden baskasina donup bakarsam adam degilim.ne rusu ne isvecli si,..alayinin a.koyayim.

    mundarlamayin lan bizim hatunlari, en azindan hemsehrilerimi, kendi dilini konusmak coook ama cok onemli beyler , kiymetini bilin.
    ···
   tümünü göster