1. 51.
    0
    @24 bak simdi benim dayatmaci olmayan acik fikirli kardesim. haklisin evrime inanmak diye bir sey mi olur o bilimsel gercegin kendisi ama kavram kargasasi yaratma orada bir cevaba ayni cumle uzerinden yeni bir cevap verildi.
    ikinci olarak da kurani bir tek sen okuyup arastirmiyorsun, surada ateist diye konustugun adamlarin cogu okumustur kurani kendilerine dogustan dayatilan laflardan kendilerini kurtarmalari icin en gerekli sey bu canim benim.

    ucuncusu bilim kuran ile celisir, islam evrim ile celisir. ne yazik ki bu is boyle istesen de istemesen de. yoksa en basitinden kimse muslumanlar hristiyanlar bilmem kimler evrim teorisiyle ugrasmazdi, yaratilis diye sacma sapan bir teori sunmazlardi. bir seyleri yikmasa bu bilim hic hristiyan ile musluman kardes olup ayni seye karsi savasir mi? bilirsin kurani, muslumanin aslinda kimle arkadas olmamasi gerektigi, kimle bir olmamasi gerektigi yazar orada.

    bak sadece mantik konusturuyoruz burada. onun yaninda ornekler de veriyoruz. bir de isin derinine inip uzun uzun yazsak burada kim bilir neler olacak ama burada da ona kimse ugrasip sana laf anlatmaz, bana bakma hitap tarzini hic sevmedigim icin geliyorum arada iki kelam laf edip gidiyorum.

    ayrica @44 sabri bey. ne yapiyorsunuz?
    ···
   tümünü göster