1. 76.
    0
    @56 kardesim sana yemin ederim dayanamiyorum, verdigin videodaki yorumlari da okudum yani az allah icin bakin allah diyorum 'ne diyor ya bu?' diye dusunun bari videoyu izlerken. hem 'onlarin istedigini ogreniyoruz, onlarin istedigi gibi yasiyoruz' diyorsun hem de gordugun olaya atliyorsun.

    sumerleri bilir misin? dinini?bak gene girdim oraya. onu bir adam akilli kaynaklardan arastir, burada kimeye sorma ama cok kaynaga bak, bir ugras bakalim neymis.

    o uzaydan gelme ile ilgili bir teori var mi acaba diye sonra baska bir konu bul kendine. misir piramitlerini, sumer dininin guclerini eski atina dinlerini bununla bagdastir.

    sonra dawkins'in alay gucunu anlamaya ugras biraz.

    -akilli tasarim bazi sorulara cevap olabilir mi peki sizce? diye sacma sapan bir soruya,
    +olay su sekilde gerceklesmis olabilir, evrenin baska bir yerinde bir medeniyet darwin'in teorimine gore evrimlesmis ve bizim tohumlarimizi buraya atmis olabilir. neden demis olabilir bunu bir dusun.

    su video ile ilgili de 'wait a second' diyip video ustune yorum yapacaksan once altta konusan adamin goruntusunu ve konusmasini durdurup sonra adamin kaldigi yerden videoyu devam ettireceksin.

    adam orada konusurken sesini kisip araya girip bir seyler soyleyip sonra da istedigin yerden adamin konusmasini baslatamazsin.

    biz adamlarin 'iste dawkinsin cevap veremdigi soru' diye sacma sapan bir video yayinladiklarini da biliyoruz. ki hepiniz herhalde o videoyu ve onun gercek halini izlemizsinizdir.

    al hatta izlemediyseniz dye vereyim buraya da;

    bu yaratilis'i ureten aciz kafanin -yorumlari da kapatmislar nedensiz-
    http://www.youtube.com/wa...mTeaQ&feature=related

    bu da asil video;
    http://www.youtube.com/wa...8TMtw&feature=related

    umarim artik :d hareketini yaparak kendini yormazsin burada, yorulacak daha iyi yerler var hepimize.
    ···
   tümünü göster