1. 1.
    +18 -18
    Yazı sabaha karşı bitti, bende bu kadar yazı çıkacağını tahmin etmiyordum sonlara doğru herşeyi neden anlattığımı gördünüz. bana destek olup üzülen hatta ağlayanlar oldu. Hepsine sonsuz teşekkür ederim. Ne siyaset kaldı geriye ne de başka birşey, siz kaldınız ve paylaştıklarımız. Sizi seviyorum beyler..

    beyler kısa birşey okuyun... hüzünleneceksiniz...

    karadeniz teknik'te ikinci yılımdı ve parasızlık nedeniyle okulu bırakmak zorundaydım.. geçinemiyordum, param yoktu, yurtta durmadan olay çıkıyor karşı odada reisler her gece birini dövüyordu.. bu olay daha da canımı sıkıyordu.. okuduğum kitapları sorguluyorlardı bazen ben ki her türlü kitabı okurum kuran'ı incil'i sosyalizmin alfabe'sini, 9 ışık kitabını ... buna bakıp şaşırdıklarını bilirim.. Bunlar kolay şeyler.. Sonuçta her görüşü okumak insanı geliştirir.

    günlük işler yapıyordum, ailemin maddi durumu gittikçe kötüleşmişti.. hem bulaşıkçılık hem garsonluk yapıyordum.. günde 16 saat çalışıyordum ve derslere giremiyordum.. bir gün odasına girdim, dedim belki okul bir şey yapar. bir dekan yardımcısının yanına gittim. toplantım var az sonra ilgilenemem dedi. çıktım

    http://inci.sozlukspot.co...kad%C4%B1n/@selim%20ileri

    Evet erotik kısımlara biraz girdim o yüzden +18 beyler...

    edit: işler sarpa sardı yarısında okuyup yorum yapmayın nedenleri var. Ayrıca şu seri eksileyenler amlı olabilir uyarayım.
    ···
   tümünü göster